Şimdi Ara

The Batman filmi için Colin Farrell ve Andy Serkis’in adları geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twilight uyarlamalarıyla ünlenen aktör Robert Pattinson’un Batman’i canlandıracağı The Batman remake’i için kötü adam alternatifleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Planet of the Apes’in yönetmenlik koltuğunda da oturan Matt Reeves imzalı film için bir başka ünlü aktör Colin Farrell’ın adının geçtiği Hollywood koridorlarında yankılanmaya başladı.



    Duyumlara göre filmin kötü adamı “Penguin” karakterine hayat vermesi için ünlü aktör ile görüşmeler başlamış durumda. Filmde Batman’in kâhyası Alfred Pennyworth’i canlandırmak için ise aktör Andy Serkis’in adı telaffuz ediliyor.





    Oldukça kaliteli oyunculara sahip olacağı görünen yeni Batman filmi için oyuncu Paul Dano’nun Riddler karakterini ve müzisyen Lanny Kravitz’in kızı Zoe Kravitz’in ise Catwoman’ı canlandıracağı zaten belli olmuştu. Batman evreninin bir diğer önemli karakteri Dedektif Gordon’a ise Jeffry Wright hayat verecek.



    Ayrıca Bkz.İngiliz havacılık dergisinden İstanbul Havalimanı için prestijli ödül



    Hatırlanacağı üzere, Superbad ve 21 Jump Street filmlerinden tanıdığımız Jonah Hill’in de filmde bir kötüyü canlandırabileceği gündeme gelmiş ancak daha sonra aktörün filmde rol almayacağı açıklanmıştı.   



    Kadrosuna eklenen kaliteli oyuncularla ilgiyi diri turmaya çalışan yeni Batman filminin 25 Haziran 2021’de gösterime girmesi bekleniyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    The Batman filmi için iki ünlü oyuncunun adı geçiyor
    The Batman filmi için iki ünlü oyuncunun adı geçiyor
    The Batman filmi için iki ünlü oyuncunun adı geçiyor








  • Colin Farrell çok kötü bir tercih olacaktır kanımca.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirHan

    Colin Farrell çok kötü bir tercih olacaktır kanımca.
    ne alakası var Colin Farell'in izlemediğim bir tane filmi yoktur oyunculuğu çok iyidir.
    bu işin altından rahatça kalkacaktır.
  • Uzun bir penguen olucak anlasilan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colin f batman olsaydı. olgun batman, hamlaşmış. Robert daha çok yeni başlamış gb durucak sanki, kostümü yeni diktirtmiş fln

  • Colin'i severim iyi oyuncudur, olgun bir mizacı vardır role gider. Ama biraz vücut yapması lazım. Tabi yine en iyi batmanin Bale olduğunu da hatırlatalım.

    Fakat şu kahramanların sürekli oyuncu değişimi seyir zevkini silip atıyor. Tam affleck'e alıştık yine değişiyor. Bence bu şekilde değişiklik yapacaklarına filmde başka birine aktararak yapsınlar bunu. Sonuçta batman özel güçleri olan bir kahraman değil bir sembol. Veya wolverine gibi öldürsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 7 Kasım 2019; 21:24:40 >
  • Ben oyunculardan çok Batsuit’i merak ediyorum. Yani artık gözlerin boyandığı bir maskeden kurtulabilecek mi merak ediyorum. Spiderman’inki gibi teknolojik birşey olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Colin Farrell' in oyunculuğuna lafım yok dostum. Sadece tipi gereği latin amerikan görünümlü bir oyuncu. Batman' ın aristokrat karakteri ile pek uyuşmasa gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.