Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil stratejisinde büyük değişiklikler yapan Asus, oyun telefonlarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu dikkati bir de herkese hitap eden bir cihazla taçlandıran firma, kitlelere hitap etmeyi başardı ve cihazıyla oldukça iyi bir çıkış yakaladı. Bu cihazla ilgili olarak bir diğer güzel haber de şimdi geldi: Zenfone 6, Android 10 sürümüne güncelleniyor.





    809,89MB boyutundaki güncelleme, cihazın yazılım sürümünü 17.1810.1910.63’e yükseltiyor ve ZenUI 6 arayüzüne sahip şekilde geliyor. Arayüzde hemen hemen hiç değişiklik yer almasa da cihazın Android 10 tabanında çalışıyor oluşu, yeni özelliklerin hepsini Zenfone 6 kullanıcılarına sunuyor. 



    Ayrıca Bkz.KYC prosedürünün arkasındaki tehlike



    Cihazın uluslararası sürümü için parçalı bir şekilde dağıtılmaya başlanan güncelleme, kullanıcıların tamamına kısa süre içerisinde ulaşacak. Asus tarafından yapılan açıklamaya göre ise kaynak kod da önümüzdeki haftalarda sunulacak.








  • Alacaktım şu cihazı ama gsmarena'da anakart arızası şikayetinden başka bir şey yok. Var mı yurtdışında olup tecrübelemiş arkadaşlar?

  • Asus telefon almayı önermiyorum. Kendim zenfone 3 kullanıcısıyım. Garantim bittikten bir kaç ay sonra kamera odağım bozuldu yedek parçası yetkili servis dışında bulamadım ve yetkili servisten 270tl'ye değiştirtdim. Bu sorunun ardından 1 ay geçti ki şarj girişi sıkıntı çıkarmaya başladı. En son verdikleri yazılım buglarla dolu. Kullanıcı arayüzü saçma sapan yerlerde ken kendine çöküyor. Hiçbir şekilde bugfix yayınlamadılar. Ve bu sorunlar devam eden zenfone serilerinde de çıktı benzer olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 3 Kasım 2019; 23:9:20 >
  • 1,5 sene önce çıkan Asus 5 kullanıcısıyim ama kesinlikle önermiyorum, kamera bozuldu sıvı teması dediler, anakart değişecek dediler kızdım,AliExpress den 50 liraya alıp kendim değiştirdim, batarya 1,5 yılda bozuldu, şarj olmuyor, gittim batarya aldım, daha bir sürü şey, Asus pişmanlıktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu yapmayın arkadaş Asus Zenfone 6 ve ROG Phone haberlerini, adamlar Türkiye'yi takmıyor, cihazları getirmiyor, siz de azcık tepki ortaya koyun, yapmayın şunların haberlerini, yokmuş gibi davranın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Kasım 2019; 10:31:37 >
  • Asus Trükiye acaba ülkeye yen icihazları neden getirmiyor. Bir video gelsede nedenini bilsek.

  • türkiyeye gelmesini çok istediğim telefon

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.