Şimdi Ara

Huawei P Smart 2020'nin basın görseli ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei geçen yılın Aralık ayında giriş seviyesi P Smart 2019 modelini piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise akıllı telefonun devam modelini çıkarmaya hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.40 inç Redmi TV piyasaya sürüldü



    P Smart 2020 olarak adlandırılacak cihazın ilk görseli internete düştü. Ön tasarım anlamında önceki modele benzeyen telefon ince çerçeveli bir tasarıma sahip. Ayrıca damla çentikli bir ekranı var.





    Üç arka kamerayla gelecek



    Ancak arka panelde bazı değişiklikler söz konusu. Piyasadaki mevcut modelin aksine 2020 versiyonu üçlü kamera sistemiyle gelecek. Ayrıca LED flaşın da kamera modülü içersine yerleştirildiğini görüyoruz.



    P Smart 2020'deki bir diğer fark ise arka panelinde bir parmak izi tarayıcısı bulunmaması. Bu da cihazın ekrana gömülü parmak izi sensörü ile geleceğini gösteriyor. Akıllı telefonun lansman tarihi henüz belli değil.








  • Çok değişik bir tasarım olmuş.

  • Şu sarı çıyan bi rahat salsa da Kirin 810'u görebilsek artık... Orta seviyenin en güçlü işlemcilerinden birini kullanamıyoruz resmen...

  • Delikli çentikli telefona asla para vermem o yüzden note 9 kullanıyorum

  • peynir ekmek gibi satacak telefon (!)
    yıl adıyla telefon üretilmesine uyuz oluyorum!
    ama Samsung'dan kaçarken, doluyu tutulduk, diyebilirim.
    benim tel ilk çıktığında "p smart" iken, sonra "p smart 2018" oldu! la neyin kafasını yaşıyorsunuz diye soruyorum; adam diyo ki: 2019 çıktı! la diyorum o 2018'de çıktı, gareze mi yapıyorsunuz? derken, bide 2020 çıkacak, 2019'da

    zira p smart 2018 (2019) çıktı da ne oldu? zira şuan benim telefon ile sadece 100 liralık fark var! (resmi satış olarak) yani 2017'nin ekmeğini yeriz diye çıkardılar ama birçok özelliği kısıp (ses, metal kasa, ekran vb.) elleri boş döndüler. yetmemiş ki birde 2020 ile ellerimiz boş kalsın derdindeler!


    velhasıl, sadece model yılıyla telefon çıkaran markalara değil, "zibilyon tane" b*k gibi telefon çıkaran markalara da uyuzum. bu kervana xiaomi'de dahil!

    mevcut android sıkıntılarını bile yazmaya gerek yok! zaten. ama huzur, en alt model bile olsa "iPhone'da"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne zaman satışta olur?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.