Şimdi Ara

40 inç Redmi TV piyasaya sürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi'nin  alt markası Redmi, ilk akıllı televizyonunu geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürmüştü. Çinli şirket 70 inç 4K ekranla donatılan Redmi TV'yi 530 dolar fiyat etiketiyle satışa sundu. Şimdi ise ürün yelpazesi, 40 inçlik daha uygun fiyatlı bir modelle yenilendi.



    Ayrıca Bkz.Tarayıcı savaşlarında Chrome açık ara önde



    Akıllı televizyonun fiyat etiketi 142 dolar. Bütçe dostu cihazdan büyük mucizeler beklememek gerekir. Full HD çözünürlükte (1920 x 1080 piksel) bir panele sahip. Ayrıca üzerinde iki adet 8W hoparlör mevcut. Yani 16W ses sistemi ile geliyor.





    Dört çekirdekli işlemciden güç alıyor



    40 inç Redmi TV'nin diğer önemli özellikleri arasında 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama birimi ve 1.4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Amlogic yonga seti bulunuyor. Son olarak televizyonun Android TV tabanlı PatchWall arayüzü ile çalıştığını belirtelim.








  • dolar 1 lira olsa 142 liraya tv. hadi algısı vergisi 250 olsun.

    dolar 3 lirayken evdeki 40 inch arçelik televizyonu 900 liraya 6 taksite almıştım.şimdi 40 inch tv 1400'den başlıyor.

  • Yurtdışındakıler teknolojiyle iç içe yaşıyolar hep geriden takip ediyoz bayabi geriden hemde yüksek vergi olmasa dolar 6 liralarda giriş fiyatları normal ama taksit sınırlaması faiş vergiler alım gücünü düşürüyor daha 4k tvye geçemedim hep büyük ekran hevesim var hep başka bahara

  • Dolar 1 olsa ne anlamıyorum ki... Dolar 1 olsa aldığınız maaş da geliriniz de o oranda düşük olacaktı. Bunun adı enflasyon, olduğu sürece paranın değeri düşer ama ona göre belli bir zam alırsın.

    Dolar 700.000tl iken neyle alıyordunuz bu kafayla.

    Alım gücümüz düşük dersin tamam da kime göre? Sömürgeci zengin ülkelere göre mi? Haklısın ama ardındaki fakirlere bakmayıp hep zenginlere özenene "görgüsüz" derler. Öyle olmayı sindiriyorsan pekala devam, ne diyorsan de...

  • 140 dolar iyi fiyat ama vergiler ile ne kadara mal olur bilemeyiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sanki bizim atalarımız çok iyiydi. Tarih boyunca yağma yapıp savaşmaktan başka bir halt yapmadılar, ne zaman bu durdu imparatorluk çöktü. Adamlar sömürdü ama en azından kendi halklarının yaşam kalitesini de iyileştirdiler. Bizde ise saltanat yedi gerisi aç kaldı, mal gibi batıl inançlara bağlı kaldığımız düşünmekten uzaklaştığımiz için de İngiltere ve Fransa'daki devrimler de geniş çapta yaşanmadı hiçbir zaman. Halen de aynı kafa devam ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.