Şimdi Ara

Google Haritalar uygulamasına gizli mod seçeneği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz haftalarda arama devi Google'ın Haritalar servisi için bir gizli mod seçeneğini test ettiğini sizlere duyurmuştuk. Şirket yeni yaptığı bir açıklama ile Android kullanıcılarının artık bu özelliği kullanabileceğini açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Motorola'nın Moto 360 akıllı saati geri dönüyor



    Şimdilik Android versiyonunda aktif



    Google Haritalar uygulamasındaki gizli modu etkinleştirdiğinizde, gittiğiniz yerler, aradığınız yol tarifleri ve diğer aktiviteleriniz Google hesabınıza kaydedilmeyecek ve dolayısıyla uygulamada da görünmeyecek.





    Gizliliğe önem veren ve gün içinde yaptığı ziyaretlerin Google Haritalar'da kaydedilmemesini isteyen kullanıcılar, profil resimlerine dokunarak "Gizli modu aç" seçeneğini aktif duruma getirebilirler. Eğer uygulamada böyle bir özellilk göremiyorsanız, Google Haritalar uygulamanızı güncellediğinizden emin olun.








  • hesaba etkinlik geçmişi şeklinde kaydedilmesini zaten durdurabiliyorduk. yoksa... durdurmuş gibi mi yapıyordu?

  • Gittiğim yerleri ve gidiş yöntemlerimi vs. her şeyi kaydetmesini seviyorum. Tabi bazen gideceğim yeri alakasız bir yola çıktığımda bile bilmesi rahatsız ediyor denebilir.
  • SAZAN.AVI ;)

  • Harita guncel, ama gizli secenegi yok. Ayrica aylar once kapatmama ragmen bu ziyaert edilen yerleri; haritalar gecmisinde kaydedildigini gordum. Herhalde 1000 civarinda yer kaydedilmis. Hepsini sildim. Haritalar otomatik oturum acmis, cikis yapip, haritalari devre disi biraktim.

    Google servislerinin tumu agir mikrop iceriyor. Mumkun mertebe kullanmamak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var konum geçmişi kapalı olduğu halde Google hala veri topluyo. Şikayet etsen kimi kime şikayet edicen. Neticede olması gereken veri kullanimina izin verilmedigi takdirde kapalı olmasidir. Kapalı olduğu halde hala ufak ufak calisiyo arkadan .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.