Şimdi Ara

Alcatel 3088 hem tuşlu hem akıllı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonlara ilgi duyuyor ancak tuş takımından da vazgeçemiyorsanız yavaş yavaş standart işletim sistemli telefonların da akıllanması sizi sevindirecektir. Özellikle KaiOS platformu sayesinde belirli uygulamalar cep telefonlarında da kullanılabiliyor.



    Alcatel 3088 özellikleri ve fiyatı



    Alcatel’in piyasaya sürdüğü Alcatel 3088 modeli standart bir cep telefonu ancak Facebook, WhatsApp, YouTube gibi uygulamaların yanında Google Assistant asistanına da tek tuşla ulaşabiliyorsunuz. Teknik detaylarda yer verilmese de Alcatel’in son dönem cep telefonlarında KaiOS işletim sistemini kullandığını biliyoruz. LTE ve WiFi desteği sayesinde uygulamaları akıcı kullanabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Moto Razr katlanabilir telefonu karşınızda



    2.4 inçlik ekranında 240x320 piksel çözünürlük sunan telefonda çift Cortex-A53 çekirdeği ve Mali T820 grafik birimi barındıran SC9820E yonga seti yer alıyor. Aslında sınıfının en güçlü telefonlarından birisi diyebiliriz. 512MB RAM yanında dahili belleği 32GB’a kadar arttırılabiliyor.



    Arka kısımda 2MP çözünürlüğünde kamera yazılım ile 3.2MP çözünürlüğüne arttırılabiliyor. Videolar ise 480p 30fps olarak kayıt edilebiliyor. 1530mAh kapasiteli batarya 300 saate kadar bekleme süresi sunuyor. Alcatel 3088 modeli 599TL fiyat etiketine sahip.








  • fiyati okuyana kadar her sey cok guzel gidiyodu

  • Sinifinin en guclu cihazlarindan biri oldugu kismi iddali bir cumle olmus, dual core bir cihaz. KaiOS devices listesindeki cihazlar hemen hemen hepsi ayni ozellikte, sadece quad core islemci, 4gb dahili, 256/512mb ram ile one cikabilecek olan bir kac cihaz mevcut.

    50 eyrodan fazla para verilmez ki 99 eyroya kadar butce ile daha guclu ozelliklerde 3-5 inch ekranli android cihazlar mevcut.

    Bazi arkadaslar diyebilir; "Hitap ettigi kitle", bla bla...

    Farkli olabilir fakat donanim ozelliklerine gore fiyatlari yuksek.

    Ben hala bekliyorum, candy bar orta seviye donanim ozelliklerine sahip, kamerasi guzel kucuk cihazlari, soyle Motorola Pro Plus tadinda.

  • Kamerası olmasa harika bir asker telefonu olabilirdi

  • Nerede satıldığını da yazsaydınız keşke

  • N11.com sitesinde 599 TL üzerinden satış yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 tl civarında satılıyor bende iki tane satın aldım gayet güzel fakat asistan bir işe yaramaz zira Türkçe desteği yok, internet paylaşımı gibi özelliği var ama bazı ayarlarını değiştiremiyorsunuz eksikleri var ama aynı kategorideki telefonlar içinde (tuşlu, 4g, hotspot) en iyisi çünkü batarya diğerlerine nazaran yüksek, daha iyisi de var ama ülkemize gelme şansları yok

  • Akıllı telefon furyasından bıkanlar için büyük velinimet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 aydır kullanıyorum özellikle gps sistemi sorunlu, konumu bulmakta çok zorlanıyor dolayısıyla haritaları kullanamıyorsunuz. Whatsapp kullanımı idare eder ama en fazla 8 mb dosya alınmasına izin veriyor. facebook eski mobil kullanım . açıkçası sadece whatsapp olsun ve birilerini arayım diyorsanız alın. piyasada bu model dışında hem tuşlu olup hem whatsapp barındıran telefon yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    5 aydır kullanıyorum özellikle gps sistemi sorunlu, konumu bulmakta çok zorlanıyor dolayısıyla haritaları kullanamıyorsunuz. Whatsapp kullanımı idare eder ama en fazla 8 mb dosya alınmasına izin veriyor. facebook eski mobil kullanım . açıkçası sadece whatsapp olsun ve birilerini arayım diyorsanız alın. piyasada bu model dışında hem tuşlu olup hem whatsapp barındıran telefon yok.
    Merhaba Hocam,

    Whatsapp'ın hangi özelliklerini ve ne derecede kullanabiliyorsunuz acaba :)

    iphone SE'yi satıp android cihaz mı alsam derken bir iki kaios cihaza bakarken buldum kendimi :D

    Akıllı telefonlara geçene kadar bir iyi özellikleri olan birse giriş seviye telefon kullandım yıllarca. Androidden sonra nasip olmadı tuşlulara dönmek. Güzel bir deneme, akıllı telefonlardan güzel bir uzaklaşma olabilir benim için.

    Temel seviyede
    Whatsapp
    E-posta okuyabilme
    Geniş bir çağrı kaydı listesi
    Geniş bir kişi listesi

    İletişimimizin %70'i whatsapp olduğundan oradan kopamıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    Kamerası olmasa harika bir asker telefonu olabilirdi
    Tam bu yorumu yapıyodum
  • anneme alacaktım , mağazada denedim ; WhatsApp görüntülü veya sesli arama yapmıyor , sadece mesaj atabiliyorsun
    klavyenin sesi yazıya çevirme özelliği de yok , o yüzden tuşlarla yazı yazmakta çok zaman kaybı oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.