Şimdi Ara

BlizzCon 2019 Başlama Saati ve Beklentiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Overwatch, Diablo ve Warcraft oyunlarıyla tanınan oyun şirketi Blizzard'ın her yıl düzenlediği etkinliğin başlamasına saatler kaldı. Etkinlik bugün Türkiye saati ile saat 21.00'da başlayacak. YouTube'dan izlemek isterseniz aşağıda oynatıcıyı bulabilirsiniz. Eğer Twitch üzerinden izlemek istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     
    Geçtiğimiz yıl yaptığı etkinlikte, duyurduğu oyunlarla olumsuz tepkiler alan Blizzard'ın bu sene daha güzel bir etkinlik yapması bekleniyor. Önceki günlerde çıkan söylentiler ve sızıntılar dikkate alındığında bu sene en çok beklenen duyurular Overwatch 2 ve Diablo 4. Ayrıca World of Warcraft: Shadowlands hakkında da bir şeyler göreceğimiz kesin diyebiliriz. Belki sürpriz olarak da Diablo 2 Remastered duyurusu görebiliriz.
     
    Bu sene en çok merak edilen konulardan biri ise Hong Kong olayları sonrasında Blizzard'ın oyunculara uyguladığı banlar ve söylemleri. Bu konu hakkında, canlı olarak izlemeye gidecek olan oyuncuların sessiz kalacağını sanmıyoruz. 
     
    Etkinliği aşağıdan izleyebilirsiniz. Saat 21.00'da açılış seremonisi ile başlayacak olan etkinlikte saat 22.30 ve 23.30'da da bu yeni duyuruları görme ihtimalimiz yüksek.  
     








  • Hımmm.Herhalde bugün yeni duyuruları izleriz.Diablo 4 sızıntıları doğrumuymuş görürüz.
  • Gram heyecanlanamıyorum. Yine mobil odaklı veya online odaklı bir şeyler görürüz gibi geliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hem diablo 2 remastered hem de diablo 4 bekliyorum. Birden fazla diablo projesi üzerinde çalışılıyor demişlerdi. Diablo 2 remake yapsınlar bir 10 yıl daha götürür. Bakalım için de diablo yoksa artık blizzard 'ın b sini anmam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diablo 4 duyuruldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.