Şimdi Ara

Kripto para 110 yıllık bir elektrik santralini yıkılmaktan kurtardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD'nin kuzeybatısı bölgesinde yer alan Montana eyaletindeki son derece eski bir elektrik santrali kripto para üretimi yapacak bir madencilik çiftliğine dönüşüyor. Böylelikle 100 yıldan daha eski ve tarihi değeri olan elektrik santrali kripto para sayesinde yıkılmaktan kurtarılmış olacak.



    Ayrıca Bkz.Yeni bir pil teknolojisiyle, elektrikli otomobiller 10 dakikada şarj olabilir



    110 yıllık Rainbow elektrik santral için Federal Enerji Düzenleme Komisyonu'ndan (FERC) gerekli onay alındı. Tesis 365 gün boyunca günde 24 saat çalışacak bir kripto para madenciliği çiftliğine dönüştürülecek. 2013 yılında tamamen hizmet dışı kalan elektrik santralinin nasıl değerlendirileceği tartışma konusu olmuştu.





    Binanın tarihi yapısı bozulmayacak



    Şu an için tesiste hangi kripto para birimi için madencilik yapılacağı belli değil ancak Montana sakinlerinin hepsi, binanın tarihi yapısının bozmayacak olmasından son derece memnun. Zira, FERC'e sunulan teklifte "binanın tarihi özelliğinin" korunacağı belirtiliyor. Dolayısı ile elektrik santrali madencilik tesisine dönüştürülürken üzerinde çok az değişiklik yapılacak.








  • vizyon sahipliği lvl up :) serverleri depolamak için zaten biryere ihtiyacı vardı ve elektirik ihtiyacınıda santralden karşlayıp operasyon maliyetini minimuma çekmiş para ya para demiycek artık cripto coin der artık :)

  • Elektrik üretmekten ziyade sadece bir bina olarak kullanılacağını anladım. O kadar eski santral verimli değildir. Verimli hale getirmek için nerdeyse baştan yapılmalı. Bence sadece mekan olarak kullanacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enerji nakil kaybı olmayacağı için verim yeterli olabilir. Yoksa bina için o kadar uğraşmaları saçma olurdu.

  • Böyle girişimci ve yenilikçi zekayı her zaman takdir etmişindir ne diyelim helal olsun adamlara.

  • Enerji dağıtmak için verimsiz olabilir ama üretim ve kendi içinde kullanmak için yeterli demekki.dunyanin uzerine dusen 1 günlük enerji 1 yillik tuketime eşit.

  • Bu kripto üretimlerin masrafıyla kriptona dönüşeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.