Şimdi Ara

Motorola'nın Moto 360 akıllı saati geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Giyilebilir teknolojiler ve özellikle akıllı saatler, bu teknolojinin ilk yıllarında tasarım olarak çok çekici değillerdi. Bu cihazlarda işlevsellik ön planda olsa da, Motorola o zamanlar gördüğümüz en şık akıllı saat modellerinden biri olan Moto 360 ile sahneye çıkmıştı.



    Ayrıca Bkz.Porsche, internet sitesi üzerinden otomobil satışına başlıyor



    Üretimini Motorola yapmayacak



    Şirketin, Moto 360 akıllı saatin son versiyonunu piyasaya sürmesinin üzerinden uzunca bir süre geçti ve gelen haberlere göre cihazın yenilenmiş bir versiyonu yolda. Ancak bu kez üreticisi Motorola olmayacak. Motorola tıpkı Nokia-HMD Global, Blackberry ve TCL şirketlerinde olduğu gibi, benzer bir strateji izleyerek akıllı saatin üretimini eBuyNow adlı şirkete devrettiğini açıkladı.





    Teknik özellik olarak Moto 360'ın Qualcomm Snapdragon Wear 3100 akıllı saat platformuyla geleceği, 8 GB depolama alanı ve 1 GB RAM barındıracağı belirtiliyor. Aynı zamanda cihaz 1 saat içinde tam olarak şarj edilebilen bir hızlı şarj teknolojisini de sunacak. Yeni Moto 360 akıllı saat modelinin Kasım ayında ön siparişe açılacağı ve Aralık ayında da satışa sunulması bekleniyor.








  • 1.nesli tasarim olarak en begendigim akilli saatti. Şu kordonu tutan metal çikintilar saati kabalastiriyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.