Şimdi Ara

Avuca sığan DJI Mavic Mini duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Katlanabilir yapısı ve ileri düzey özellikleriyle DJI’ın beğenilen drone modellerinden Mavic, mini versiyonuna kavuştu. Avuç içine sığacak kadar olan DJI Mavic Mini bu sayede yönetmeliklerin sınırlamalarından da kaçınmış oluyor.



    DJI Mavic Mini özellikleri ve fiyatı



    Sadece 250gr ağırlığında olan DJI Mavic Mini yine 4 pervaneli bir Drone. Pervaneler 360 derecelik bariyer ile korunuyor. Bir şarj istasyonuna sahip olan Mavic Mini nesnenin etrafında daire çizebiliyor, öne veya geriye gidebiliyor veya nesneden spiral çizerek uzaklaşabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Asus TUF Gaming VG249Q oyuncu monitörü tanıtıldı



    Position modunda Drone daha otonom hareketler yaparken Sport modunda ise biraz daha fazla tecrübe istiyor. CineSmooth ile daha sinematik videolar için cihazın ara verme süresi uzatılırken kullanım esnasında canlı HD yayın alınabiliyor.





    Drone kamerası ise 12MP çözünürlüğünde ve 1/2.3 inçlik bir sensöre sahip. 2.7K çözünürlüğünde 30fps, Full HD çözünürlüğünde ise 60fps video kaydı yapabiliyor. Kameranın bağlı olduğu gimbal 3 eksenli ve keskin görüntülere imkân tanıyor. DJI Mavic Mini için 399$ fiyat etiketi belirlenmiş. Ekstra bataryalı paket ise 499$.



     



     



     










  • Çok güzel olmuş, umarım ülke ekonomimiz düzelir de sadece videodan bakmakla kalmayız.

  • 250 grama bu kadar para verilir mi?

  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Ruslar 500 istiyor. Onlara verilirse buna hayli hayli verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inspire 1 proyu satarsam alırım. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

    250 grama bu kadar para verilir mi?
    Bizim ülke fiyatları ile bakmazsan verilir.
    250 gr çok küçük hafif bu kadar para etmez düşüncesi yanlış.

    Olayı bu zaten "mini"
  • Bi de bu çıktı anasını satayım. Millet pilot oldu.

    Eskiden havacılığa dair birçok araştırmam, çalışmam falan oldu. Uçak ve IHA tasarımı yaptım. Uçuş simülatöründe bir miktar tecrübe sahibi oldum. Edindiğim bilgiler hiçbir zaman yeterli olmadı ama sıradan insanlara göre pilot gibiydim. Şimdi bu dron mron hikayeleri çıktı ayağa düştü iyice bu işler.

    Bundan yıllar evvel üniversite son sınıftayken, dokunmatik, tamamiyle ekrandan oluşan bir telefon tasarımı yaptım. Telefon tasarımı derken, GUI tasarımı yani fiziksel şeklini tasarladım. O zamanlar şu anda kullandığımız akıllı telefonlar android, Iphone falan yoktu. Tuşlu telefon kullanılıyordu. 2007-2008 yılından bahsediyorum. Sonra millet hızla akıllı telefon modasına uyup çılgınlar gibi telefon almaya başladı. Ben ise ekonomik durumumdan dolayı çok uzun bir süre alamadım, almak da istemedim, kapağı kırık bir nokia ile idare ettim.

    Gücüme giden ise şuydu: Esasen piyasada olmayan birşeyi fiziksel ve fikir olarak da olsa tasarlayabiliyorum, ama başkaları alıp bana hava atıyordu. Evet ressssmen hava atıyordu.

    Dron meselesine gelince toplumda sivil çoğu kişiden fazla uçuş bilgim var, millet BİM'den dron alıp bana hava atıyor.

    Kıskançlık falan yok. Ama bana bari yapmayın oğlum... Bazen nefret ediyorum teknolojiden. Zararı hep bana dokunuyo sanki.




  • amma ağladın, dediklerinin ispati yoksa komik olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Ben müslüman bir insanım. Hem vallahi hem billahi. Daha akıllı telefona "dokunmatik telefon" diyordunuz o yıllarda. İlk ben yaptım. Tabii benimki ilk değildi ama şu an kullanmakta olduğunuz telefonlar daha piyasada yokken ben çizdim. Windows 98 arayüzlü bir menüsü vardı. Unutmazsam yarın getiriri resmini yüklerim. Unutursam af buyur. Şu anda evde değilim evdeki ana bilgisayarımdaki arşivimin derinliklerinde. Dron projelerimin bir tanesi de şu anda maket uçak olarak benzerleri bulunan "Uçan Hilal" projem. Birçok model ve uçan kanat arasından bu hilalin benim için önemi büyüktü. Çünkü bayrağımızı temsil ediyordu. Maalesef maketini bile yapabilecek imkanım yoktur. Sadece taslak çizimleri ve kafamdaki özelliklerle sınırlı kaldılar.
  • Tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.