Şimdi Ara

Sony, PlayStation Vue hizmetini sonlandıracağını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony, önümüzdeki yılın başlarında ABD’deki TV yayını abonelik hizmeti olan PlayStation Vue servisini durduracağını açıkladı. Bir süredir sızdığı üzere Japon devi bu PlayStation Vue hizmetini satmak için alıcı arıyordu ancak bulamadığı anlaşılıyor.



    Ayrıca Bkz.Google, arama motorunda artık Flash içeriği listelemeyeceğini açıkladı



    İçerik ücretleri yüksek



    Sony Interactive Entertainment, 2015 yılında PlayStation Vue girişimini başlattı ve abonelere PlayStation konsolları ve diğer desteklenen cihazlar aracılığıyla hem yerel kaynaklardan, hem de kablo sağlayıcılarından canlı ve isteğe bağlı TV ve videoya erişim hizmeti sağlıyordu. Şirket 30 Ocak 2020 tarihinde bu PlayStation Vue servisini kapatacağını açıkladı. Şirket yöneticilerinden John Kodera'nın açıklaması ise şu şekilde:



    "Maalesef son derece rekabetçi ödemeli TV pazarında, pahalı içerik ve ağ anlaşmalarında, beklediğimizden daha yavaş bir değişim yaşandı. Bu nedenle, temel oyun işimize odaklanmaya karar verdik. 2015 yılında PlayStation Vue'nun lansmanından bu yana bizimle birlikte olan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz."





    Sony, güncellenmiş PlayStation Vue sayfasında, yeni deneme ve ücretli abone kayıtlarının yakında devre dışı bırakılacağı açıklandı. Ancak, mevcut aboneler hizmetin canlı ve talep üzerine DVR içeriğine gelecek yıl Ocak ayında kapanana kadar tam erişime devam edecekleri belirtildi.








  • Aslında içerik kalitesi ile istenilen fiyat örtüşüyorsa fiyat yüksekte olsa neden olmasın

  • iptv'ciler bunu beğenmedi.

  • isabet olmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.