Şimdi Ara

Death Stranding Çıkış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding'in çıkış fragmanını yayınladı.

Death Stranding 8 Kasım'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. PC versiyonu 2020 yazının başlarında çıkacak.

Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima'dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner'in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.

Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• ben beğenmedim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 10 Numara Çıkış Fragmanı olmuş Ancak uzunluğu biraz fazla galiba.. :)
    Kojima kafası gerçekten başka..
    PS4 / Pro gerçekten gücünü bu oyunda da gösteriyor. :)

• Şu trailer'ı izleyip de beğenmeyen xbox fanboyudur net!
  • 03:43 deki kadın kim yahu? Kadroya yeni bir oyuncu daha dahil olmuş sanırım ama ismi Kojima'nın afişinde geçmiyor.
  • Daha oyunu oynamadan oyuncuları sıkmayı başardın Kojima.Tebrikler.
  • Death Stranding için oynayanladın dediklerine bakarak Gameplay için beklemediğim kesin.Tamamen hikaye ve karakterler için bekliyorum ki şu fragman Hikaye/karakterler bazında pişman olmayacağımı çok net söylüyor.Oyun çıksın o zaman bir de “Gameplay” i kendi gözümüzle görelim.
  • Oyundan çok diziye benzemiş.
  • Oyun içi görüntüler felan aşırı derecede sıradan görünüyor insanı cezbeden hiç bi kare göremedim. Muhtemelen patlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Gözlüklü kadının kendisi yine, Margaret Qualley 5:03'te de görebilirsin.
  • Şaka maka ciddi anlamda yürüyoruz ha :D Neyse umarım yanılırım :)
  • Hiç umudum yok ama bir sürpriz yapabilir.
  • Sadece şu kadro için ne para dökülmüştür. Guerilla'nın motoru ... Yayıncılık falan fistan...

Nereden buldu bu adam bu parayı ? Üstelik Konami felaketinden sonra.

Kendini anlatabilirse efsane ama anlatamayıp genel kitleyi tatmin edemezse kestane olacak bir oyun.

İlk defa bir oyun için hem "başyapıt" hemde "çöp" olma potansiyeli taşıyor diyebiliyorum.

Tüm paranın sinematiklere ve oyunculara gitmemiş olması dileğim ile. Neticede bir oyun ve oynanışı kotarmış olmaları lazım.

Görseller, sesler, karakter dizaynları zaten aşmış gitmiş CGI tadında. Guerilla'nın motorunun nimetleri sonuna kadar kullanılmış. Patlama bee ne olursun patlama !

• kojimanın oyununun boş olacağı düşünüldü ya
  • Kojima oyun dünyasını değiştirmeye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Şu trailer'ı izleyip de beğenmeyen xbox fanboyudur net!

Beğenmedim çok sıradan, ne gösterdi yanii farklı olarak...
  • Metacritic 93

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.