Şimdi Ara

FIFA 20 Cumhuriyet Kupası Turnuvası Tamamlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Pro Elite League tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel organize edilen FIFA 2020 turnuvası Cumhuriyet Kupası tamamlandı. Turnuva Estanbul Esports & Gaming Center'da gerçekleşti.
     
     
     
         Turnuvaya Başakşehir, Galatasaray Espor, Futbolist, Sivasspor Espor, Galakticos, Bilgi Espor,  Digital Stars Esports, Göztepe Gaming katıldı. Takımlar A ve B grubu olarak ikiye ayrıldı. A grubunda; Sivasspor Espor, Bilgi Espor, Digital Stars Esports, Göztepe Gaming, B grubunda; Galatasaray Espor, Futbolist, Galakticos ve Başakşehir mücadele etti.
     
         A grubundan Digital Stars Esporst ve Sivasspor Espor, B grubundan ise Galakticos ve Futbolist üst tura yükselen takımlar oldular. Yarı final eşleşmelerinde; Galakticos - Digital Stars Esports ve Futbolist - Sivasspor Espor karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonucunda;  Digital Stars Esports ve Sivasspor Espor büyük finale yükseldi. Digital Stars Esports ve Sivasspor Espor karşılaşmasının sonucunda Digital Stars Esports rakibi Sivasspor Espor'u 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.