Şimdi Ara

Duolingo'nun Hikâyeler özelliği iOS platformuna geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duolingo'nun Hikâyeler özelliği iOS platformuna geldiPopüler yabancı dil öğrenme ve geliştirme uygulaması Duolingo, halihazırda sadece web tabanlı erişime açık olan interaktif kısa hikayeler özelliğini mobil platformlara da getirmeye başladı.



    Okuma ve dinleme becerilerini geliştirmek maksadıyla hazırlanan 100’den fazla seslendirilmiş kısa hikâyenin ilk durağı Apple ürünleri olacak. Duolingo'nun iPhone uygulamasına sahip kullanıcılar yeni bir güncellemeyle, platformun bahse konu özelliğini kullanmaya başlayabilecekler.



    Ayrıca Bkz.Disney Plus’ın “The Mandalorian” dizisinden yeni bir fragman geldi



    Hem tek parça hem de çoklu parçalar halinde erişilebilen hikâyeler; biyografiden Çizmeli Kedi gibi klasiklerin dermelerine kadar geniş bir yelpazede kullanıcılara sunuluyor. Uygulama, takip edilen etkinlikler kapsamında sizden bazen çeviri yapmanızı bazen de cümle tamamlama alıştırmalarını yapmanızı istiyor. Her zaman olduğu gibi doğru her cevap size bir miktar deneyim puanı kazandırıyor.



    Duolingo'nun Hikâyeler özelliği iOS platformuna geldi



    Yeni bir eklenti olmasından dolayı Hikâyeler özelliği İngilizce dilini yazıp konuşabilen ve İspanyolca, Fransızca, Almanca ile Portekizce dillerinden birini öğrenmek isteyen kullanıcılar veya İngilizce öğrenmek isteyen ve İspanyolca, Portekizce ve Çince bilen kişilere hitap ediyor.



    Şirket, henüz Android platformuna adım atmayan özellik için bir tarih vermese de Hikâyeler modunun yakında Android için de yayınlanacağı bilgisini paylaşmış.



     








  • Ben İngilizce pratik için Speakingline diye bir uygulama. Şu zamana kadar neden böyle bir uygulamayı keşfetmediğime yanıyorum. Çok iyi bir uygulama.

  • Haber olur , hikaye olur bir şeyler anlatacak paragraf halinde. Ben de okurken bilmediğim kelimenin üstüne tıklayınca Türkçe karşılığı çıkacak. Bu tarz bir uygulama var mı ?
  • Bu uygulamayı kullandım ama bir türlü verim alamadım. Şimdillerde Speakingline diye bir uygulama kullanıyorum.Ücretli bir uygulama ama İngilizce konuşma pratiği yapmak adına birebir bir uygulama

  • Speakingline da güzel bir uygulama tavsiye ederim. İlk 10 dakikası bedavaydı denedim online derslere girdim. Çok ilgili öğretmenleri var cidden çok profesyonel bir ekipler

  • İnglizce konuşmak güzel bir duygu. Bende kendimi bu konuda Speakingline uygulaması ile geliştiriyorum. Günlük pratikler çok iyi geliyor. Üstelik uygulamanın ilk 10 dakikası ücretsiz. Böyle bir uygulama arıyanlar için güzel bir tercih olabilir

  • Speakingline uygulaması İngilizce öğrenmek ve pratik yapma adına çok daha iyi bir uygulama. Üstelik verdiğin paranın da sonuna hak eden bir oluşum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.