Şimdi Ara

Asus TUF Gaming VG249Q oyuncu monitörü tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus’un oyunculara sunduğu ROG markasının haricinde dayanıklı bileşenler kullandığı TUF markası da mevcut. Üçüncü taraf üreticilere de lisanslanan TUF markasına şimdi yeni bir oyuncu monitörü eklendi.



    Asus TUF Gaming VG249Q özellikleri



    Asus TUF Gaming VG249Q oyuncu monitörü 24 inçlik IPS ekranında 1920x1080 piksel çözünürlük sunuyor. VESA Adaptive Sync ve FreeSync standartları ile tazeleme hızı 144Hz seviyesine çıkıyor. Griden griye tepki süresi ise 1ms.



    Ayrıca Bkz.Intel Core i9-9900KS dünyanın en iyi oyun işlemcisi iddiasında



    Extremely Low Motion Blur ile göze zarar veren mavi ışınları filtreleyen monitör, TUV Rheinland sertifikalı titremeyi önleyici bir özelliğe de sahip. Maksimum parlaklık ise 250 cd/m² seviyesine çıkabiliyor.



    Monitörün standı yatay ve dikey yönde ayarlanabilirken ayrıca yükseklik ayarı da yapılıyor. DisplayPort, HDMI ve D-Sub girişleri olan Asus TUF Gaming VG249Q oyuncu monitörü için bir fiyat açıklanmadı.








  • VG259Q varken, bu neden cikti simdi..

    https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG259Q/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar monitör yeni çıktı ama malum soru hep aklımda. AOC 24G2U mu yoksa bu monitör mü ? Benim araştırdığım kadarı ile asus Color Saturation : 72% NTSC aoc ise sRG % 126. ve asus da usb hub yok ama yazılımsal olarak bir iki özellik daha fazla gibi bu da ne kadar fps oyunlarında işe yarar bilemiyorum. Malum indirimler yaklaşıyor arayış içerisindeyim
  • AOC'nin OSD menüsünde sunduğu çoğu özellik bir işe yaramaz özellikle Shadow Control özelliği tam bir komedi. Viewsonic XG2405 veya bu modeli öneririm. Üçü de Panda markasının aynı panel modelini kullanıyorlar, bir farkları yok.

  • Monitör 1 MS "GTG" DEĞİL, 1 MS "MPRT" . Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Şuanda hiçbir IPS panel 1 MS "GTG" değerine sahip değil üstelik.

  • Ürünü vatan bilgisayardan aldım kontrol ederek. Monitörün pivot özelliği çok güzel , sandalyeyi bazen aşağıya indirmem gerekiyor ve monitörü de indirebiliyorum. IPS Panel olması monitörü çok kullanışlı bir hale getirmiş maç izlerken oyun oynarken ve film izlerken çok güzel görüntü sunuyor. 144 HZ olması da fps oyunlarında kişisel performansınızı arttırıyor hem de oyun zevkinizi arttırıyor. Bu monitörü hem oyuncular hem de diğer işlerini görmek isteyenler tercih edebilir. Asus güzel iş çıkarmış fiyatına göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 20 Ocak 2021; 21:33:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.