Şimdi Ara

Lenovo dizüstü bilgisayarlar için yeni şarj istasyonunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonlar için taşınabilir şarj istasyonları artık vazgeçilmez hale geldi. Bununla birlikte dizüstü bilgisayar cihazlarını yanından ayırmayanlar için de uyumlu bir şarj istasyonu zaruri hale geliyor. Lenovo da bunun farkında.



    Lenovo Thinkplus özellikleri ve fiyatı



    Firmanın tanıttığı Lenovo Thinkplus taşınabilir şarj istasyonu 14000mAh kapasiteli bataryalardan oluşuyor. Batarya teknolojisinin BMW elektrikli araçlarda kullanılanlarla aynı olduğu ifade ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin adeta uçtu artış yüzde 40’a dayandı



    Klasik bir köşegen tasarımın benimsendiği istasyonda iki adet USB Tip-A girişi ile akıllı telefonları ve bir adet USB Tip-C girişi ile dizüstü bilgisayarları şarj edebiliyorsunuz. Girişler toplamda 50W enerji sağlıyor.



    USB PD 2.0, Qualcomm QuickCharge 2.0 ve QuickCharge 3.0 desteği sayesinde hızlı şarj imkânı sunuluyor. Ayrıca yüksek voltaj, yüksek ısı ve kısa devre koruma teknolojileri de unutulmamış.



    Aynı anda hem şarj olup hem şarj edebilen Lenovo Thinkplus iki versiyon halinde geliyor. Standart versiyon 43$ civarında. Slim Port adındaki özel bir şarj yuvasına sahip olan versiyon ise 57$ olarak belirlenmiş.








  • Eski teknoloji :/

    138Watt tooplam ciktisi ile bu daha idealdir :
    https://zendure.com/products/supertank-silver#overview

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.