Şimdi Ara

Sızdırılan belgelere göre Windows 10X laptoplara da gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft tarafından dün “yanlışlıkla” yayınlanan iç dizayn raporuna göre Windows 10X işletim sistemi, sadece Surface Neo donanımlarına değil, geleneksel laptoplara da uyarlanacak. İlk olarak WalkingCat tarafından tespit edilen belge, kısa süre sonra sayfadan kaldırıldı.



    Şimdiye kadar resmi olarak sadece katlanabilir çift ekranlı cihazlarda çalışacağı doğrulanan Windows 10X, başlat menüsü ve araç çubuğunda düzenlemelere sahip. Bu değişimler, dökümanda aktarılana göre kapaklı standart laptop tasarımlarında da karşımıza çıkacak. Bu değişimler yazılımın cihaza uyarlanması sırasında modifiye edilebilecek.





    Windows 10X ile başlat menüsü artık başlatıcı olarak adlandırılıyor ve yerel aramayı merkeze alıyor. Bu menüyü akıllı telefonlardaki uygulamalar ekranına benzetmek çok daha kolay zira son kullanılan uygulamalar, en çok kullanılanlar ya da son erişilen dosyalar burada kendisine yer buluyor. Arama çubuğu, sadece yerel değil internet üzerinde arama yapmakta da kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Son güncelleme nedeniyle bozulan Google Home'lar yenisiyle değiştirilecek



    Windows 10X ile gelişen bir diğer deneyim de Windows Hello doğrulama deneyimi. Ekran açıldığında direkt olarak şifre girme ekranına geçen 10X, Windows 10’daki gibi bir kez yukarı sürüklemeye ihtiyaç duymuyor. Yüz tanıması başarılı olduğunda ya da parola doğru girildiğinde direkt olarak ana sayfaya ışınlandığınız işletim sistemi, pratik olması için bu tip düzenlemelere sahip.








  • Tabletlere windows 10 kurulsun zaten depolama oldu 128 gb rahat rahat gider.

  • Evet yanlışlıkla yayınlanır böyle şeyler .

  • Haber yanlış ve eksik maalesef. Sızdırılan dökümanlarda tüm Laptop cihazlara değil, yeni çıkacak olan cihazlara gelecek deniliyor. Yani eğer ki karar değiştirmezler ise eski tüm cihazlar bundan mahrum kalacak. Kaynak göremedim ama mspoweruser sitesinde daha çok görsel var.

    https://mspoweruser.com/windows-10x-details-revealed-in-major-leak/

  • gereksiz
  • Windows 10 RT den öteye gidemeyecek bir şey, o değil Windows markasini da kirletiyorlar .. Baska marka altinda denemeni yap tutarsa ne ala tutmazsa elveda

  • Sızdırılan belgelere göre Windows 10X laptoplara da gelecek

    10x gelmiyor, aynı kernel üzerinde farklı bir yapı olacak. Şu haberleri girmeden iki tıkla windows central a falan girseniz yol haritasını kavrayıp doğru kelimeler kullanabileceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.