Şimdi Ara

Twitter, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya destek vermeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Facebook'un kripto para birimi Libra projesi, her geçen gün destekçilerini kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Mastercard, Visa, Paypal ve eBay başta olmak üzere birçok dünya devi şirket bu projeye destek vermeyeceklerini açıklamışlardı. Artık Twitter da bu şirketlerden biri.



    Ayrıca Bkz.Apple Pay, ABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu oldu



    Libra projesi çıkmaza giriyor



    Twitter CEO'su Jack Dorsey, New York'ta düzenlenen bir medya etkinliğinde, şirketinin Libra projesine kesinlikle katılmayacağını söyledi. Dorsey gazetecilere verdiği demeçte, Facebook önderliğindeki bu kripto para biriminin, internette doğmuş açık standartlara dayanmadığını belirterek bu projeye uzak duracaklarını açıkladı.





    Kısa bir süre önce ABD'li milletvekillerinden oluşan bir grubun toplantısına da konu olan Libra, birçok kesim tarafından yasal olmayan işlerde kullanılabileceği gerekçesiyle soğuk karşılanıyor. Facebook'un ise Libra projesinin gittikçe çıkmaza girdiği şu günlerde konuyla ilgili önemli bir açıklama yapması ve kripto para biriminin geleceğine dair kamuoyunu aydınlatması gerektiği de ortak bir görüş.








  • Zaten Amerikan hükümeti librayı öldürdü. Çöp proje konumunda şuan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.