Şimdi Ara

Apple Pay, ABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple Pay, hizmete sunulmasının beşinci yılında, mağaza içi alışverişlerde ABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu olma rekorunu kırdı. EMarketer'in raporuna göre şirketin en yakın takipçisi ise Starbucks mobil uygulaması oldu.



    Ayrıca Bkz.ABD, TikTok'un ulusal güvenlik riski oluşturabileceği konusunda endişeli



    Apple rakiplerine fark attı



    Yayınlanan raporda Apple Pay'in 30.3 milyon kullanıcısı olduğu ve ardından gelen Starbucks mobil ödeme platformunun ise kullanıcı sayısının 25.2 milyon olduğu belirtiliyor. Ayrıca Google Pay'in 12.1 milyon ve Samsung Pay'in ise 10.8 milyon kullanıcı sayısıyla Apple Pay ve Starbucks'ın çok gerisinde kaldıkları görülüyor. Apple Pay'in başarısının ardında ABD'deki birçok mağaza tarafından kabul görmesi yatıyor diyebiliriz.





    2020 yılına kadar ülkedeki tüm perakendecilerin yüzde 70'inin, Apple Pay ödeme şeklini kabul edeceği tahmin ediliyor. EMarketer ayrıca önümüzdeki yıl ABD'deki akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 30'unun, mobil ödeme platformy kullanacağını öngörüyor. Apple Pay mobil ödeme sisteminin ülkemizde henüz kullanıma sunulmadığını da belirtmeden geçmeyelim.




  • En çok indirildiği en çok kullanıldığı anlamını mı çıkarır?
    Apple Pay muhtemelen bunu başarmıştır ancak bir somut delil gösterilmemiş.

  • Abdde bankalarin odeme sistemleri ve uygulamalari milatta kalmis o yuzden boyle paypal apple pay zart pay zurt pay is yapiyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeye de gelse güzel olacak artık yani. Olmadık olmadık ülkelere bile kullanımı acıldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır Türkiyede aktifleşsin diye bekleye bekleye bir hal olduk artık. BDDK ile mi anlaşılacak MB ile mi anlaşılacak artık kim kimle anlaşacaksa anlaşsın şu Apple Pay Türkiyede kullanılabilir olsun yeter ya.
  • türkiyeye de gelsin artık be
  • Normaldir Apple artık Amerikan kültürünün bir simgesi oldu. En çok satılan telefon ile birlikte en fazla satılan 3. PC markası Apple. Hem de o fiyatına rağmen. Diğerleri ile aynı fiyat aralığında olsa uzak ara 1 numara olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.