Şimdi Ara

RED kurucusu emekli oldu, Hydrogen ONE projesi rafa kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın ilk 3 boyutlu hologram ekrana sahip akıllı telefonu iddiasıyla piyasaya sürülen Hydrogen ONE beklentilerin altında kalınca ünlü RED firması ikinci nesil için harekete geçmişti. Ne var ki proje tümden iptal edildi.



    Tamamen rafa kalktı



    Bilindiği üzere RED firması sinema sektörü için üst seviyede video kameralar üretiyor ve sektörün lider ismi diyebiliriz. Firma geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon sektörüne de el atmayı istedi ve ortaya Hydrogen ONE projesi çıktı.



    Ayrıca Bkz.Razer’ın ilk oyuncu monitörü satışa çıkıyor



    İlk izlenimleri olumlu olsa da hologram ekrana sahip Hydrogen ONE modeli piyasaya çıkmakta gecikti ve kamera aksesuarları da hazırlanamadı. Firma ilk projeyi rafa kaldırarak ikinci nesil için çalışmalara başladı.



    Projenin en önemli destekçisi RED firmasının kurucusu Jim Jannard’dı. Jannard projenin devam ederek ikinci nesle geçmesinde de ön ayak olmuştu. Ne var ki 70 yaşındaki ünlü isim emekli olmaya karar verdi.



    Sektörde 45 yılın geçiren Jannard yazdığı mektupta sağlık sorunları nedeniyle artık dinlenmesi gerektiğini belirterek çalışanlarına veda etti. Jannard bu nedenle Hydrogen One projesinin de sonlandırıldığını duyurdu. Büyük yatırımlar yapılarak hayata geçirilen Hydrogen One böylece hayal kırıklığı olan markalar listesinde yerini aldı. Jannard ilk nesil telefona teknik destek vermeye devam edeceklerini ve Komodo kamera modülünün de piyasaya çıkacağını ifade etti. Jannard ayrıca Oakley markasının da sahibiydi.








  • Abartılı vaatlerle çıkan her şey patlıyor. Esential phone da böyle patlamıştı. Alanlara yazık oldu. Alan varsa sakın satmasın en azından dursun ellerinde değişik bir cihaz bence.

  • Bu adamı 50 yaşında falan sanıyordum meğersem 70 yaşında imiş. Hiç yaş göstermiyor dayı.
  • Haberi duzeltin lutfen Hydrogen Two rafa kalkti One modelinin satisi yapildi. Editorler ingilizce de mi bilmiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7CE7F94C -- 26 Ekim 2019; 0:51:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.