Şimdi Ara

Huawei yasaklara rağmen 200 milyon akıllı telefon sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mayıs ayından bu yana ABD-Çin ticaret anlaşmasının ortasında kalan ve satışlarda düşüş yaşaması beklenen Huawei şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle Çin’de yapılan kampanyalar ile Huawei şimdiden 200 milyon akıllı telefon sattı.



    Rekor kırdı



    Yapılan açıklamaya göre 22 Ekim 2019 tarihi itibariyle akıllı telefon pazarında satılan Huawei marka akıllı telefon sayısı 200 milyonu geçti. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında bu rakama erişebilen firma böylece tarihindeki en iyi performansı göstermiş oldu.



    Ayrıca Bkz.Razer’ın ilk oyuncu monitörü satışa çıkıyor



    Huawei uygulanan yasaklar nedeniyle resmi Android işletim sistemini ve Google uygulamalarına yeni akıllı telefonlarında yer veremiyor. Bununla birlikte Huawei’nin Mate 30 serisi ve sonrasında bu yasağa takıldığı için satış rekorları kıran aslında mevcut akıllı telefonları.



    Halen pek çok popüler Huawei akıllı telefonunda Android işletim sistemi var ve güncellemeler de yapılıyor. Bu bakımdan yıl sonuna kadar firmanın satışlarda çok da etkili bir düşüş yaşamayacağı tahmin ediliyor. Bu sayede Apple’ı geçip artık kesin olarak pazarı ikinci sırada kapatacak.



    Eğer sıkıntılar çözülmezse asıl sorunlar gelecek yıl başlayacak. Google desteği olmayan Huawei telefonların sayısı artacak ve Google desteği olan mevcut telefonların ise üretimi ya durmuş ya da durmak üzere olacak. Bu bakımdan HarmonyOS platformunun global çapta benimsenme oranı belirleyici.








  • Çin dışında ne kadar sattı

  • 1.4 milyari geckin nuufuslu Cin icin tam bir hayal kirikligi olmustur! Elbette antikacilik koleksiyonculuk vs tek tuk Avrupada filan da birseykilde temin edilmis olabilir. Romanya dan birsekilde girmisler ama anlasilan patlama filan yapamamislar ...

    Olu dogmus bir cihaz zaten . Satsa 10 milyar ne yazar! ...

  • Görende tüm dünya da yasaklanmış zannedecek hep aynı click bait başlıklar. Amerika da zaten huawei çok satılmıyor ki.

  • Huawei Mate 20 lite kullanıyorum bu bütçeye göre bence müthiş bir cihaz. Huawei sadece ceptelefonu üretmiyor abd için problem de burada başlıyor kendinden başka büyük baş istemiyor

  • Genelde Huawei haberleri mükemmel bir turnusol kağıdı görevi görüyor, önceki yorumlara bakarsanız... :)

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olayı yanlış anlamışsın. ABD'de Huawei çok satmıyor değil, yıllardır hiç satmıyor. Zaten hep yasaklıydı orada. İşin büyümesi Google tarafından desteğinin kesilmesi ve Avrupa da olmak üzere pek çok pazarda kullanıcıya ulaşmasının engellenmesi.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google yasakları engellememiş. sarı kafaya kapak olmuş.
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin Amerika'da hiç satamadığı bilgisinin kaynağı nedir, cidden merak ettiğim için soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google desteği olmayan telefon var ise o ne kadar satmış o önemli ?Google desteği olan telefon satar zaten.
  • Daha çok daha çokk

  • cenkerozkan C kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajda sebebi yazıyor zaten. ABD'de yıllardır yasaklı. Resmi olarak satışı yok. Marketlerde, teknoloji shoplarda Huawei ürünü yok. Resmi olmayan yollarla dışarıdan alıp getiren vardır belki ama bu da satış kayıtlarına geçmez. Başka kaynak arıyorsanız küçük bir arama sonucu bulabilirsiniz. DH"de de son yıllarda bu konuda yapılmış pek çok haber var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün araştırmadan sallayan kesimden olduğun nası belli hocam

    https://www.huawei.com/us/
    https://www.walmart.com/search/?query=Huawei

    Huawei Amerika'da satmıyor olsa US resmi sitesini kurmaz. Walmart gibi Amerika'nın migrosu, en büyük market zincirinden birinde de bu telefonlar satılıyor olmazdı. Kolay gelsin, sen ve senin gibileri anlamayacağım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenkerozkan C kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın, ben ve benim gibileri pek anlayabileceğini ben de pek sanmıyorum dostum. Bana ABD'de bir Huawei mağazası gösterebilir misin? Huawei US garantisiyle telefon satmış olsun. Ya da gidip bir teknoloji mağazasında Huawei standı bulabilir misin? Geçen seneye ait de olabilir bul ve göster. Ya da Wallmart'ta gidip mağazadan elinle alabileceğin. Wallmart'ın ne olduğunu gayet iyi biliyorum çünkü bizzat alışveriş yapmışlığım var. Örnek verdiğin Wallmart sitesi ise Wallmart mağazasından farklı bir şey. N11 ya da hepsiburada gibi çeşitli dükkanların bireysel olarak satış yapabildiği bir alışveriş portalı. Gerekli ve yeterli izinlerin, imkanların ve yeterliliklerin varsa sen de satış yapabilirsin orada. Bu seni Wallmart yapmaz. Verdiğin linkteki ürünlere düzgün bir şekilde bakarsan "Sold & shipped by JP Mobiles", "Sold & shipped by The Wireless Circle" gibi 3. parti dükkanlar tarafından bizdeki paralel ithalat mantığıyla satıldığını görebilirsin. Bunlardan hiçbiri resmi Huawei satışı değil. ABD'de telefonlar genellikle operatörler tarafından kontratlı olarak satılır. ABD'deki gsm operatörlerinin 1 tanesinde satılan 1 tane Huawei telefon bulabilir misin? Hatta Google yasağından önce de satılmazdı. Resmi olarak yasaklıydı.

    Huawei us sitesi açmış olması da tezini doğrulamaz. Huawei gibi yalnızca telefon değil daha pek çok alanda yatırım yapan bir dünya devinin ürünlerini ve teknolojilerini ABD kamuoyuna tanıtmak, izin verildiğinde ABD'deki operasyonlarına derhal başlamk üzere web sitesi açmasından daha doğal ne olabilir. ABD bize telefon sattırmıyor diye kapatsınlar mı yani siteyi?




  • huawei nin önü kapatılmasaydı şimdi çıkardığı son telefondan daha güçlü bir model çıkarıp tüm dünyada ses getirecek bir telefon yapacağı aşikardı.Bunu göre apple ve abd çok güzel bir tezgahla firmanın en az 3-4 yılını çalmış oldu.
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Amerikada her yerde var. 1 ay önce gördüm. Neye istinaden yazdınız bunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    Asıl soru bu olmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsrketteki iphoneci cinliler bile tatile gittikleride yanlarinda huawei ile donduler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesin bir bilgi yok daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.