Şimdi Ara

Google Pixel 4’te kablosuz şarj işini çözdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın geçen yıl tanıttığı amiral gemisi Pixel 3, kablosuz şarj konusunda ciddi kısıtlamalara sahipti. Bu kısıtlamaların başında cihazı sadece Google ürünü Pixel Stand ile tam hızda, yani 10W güçte şarj edebilmek yer alıyordu ve diğer şarj standları sadece 5W güce ulaşabiliyordu. Pixel 4 ile bu durum değişti ve artık tüm şarj standları, cihazı maksimum 11W güçle şarj edebilecek.





    XDADevelopers’tan Mishaal Rahman’a göre, Pixel 4 ve 4XL, 11 Watt kablosuz şarjı destekliyor. Wireless Power Consortium sayfasından da doğrulanan bu bilgi, testlerle de ortaya çıkarıldı ve doğrulandı.






    Bu bilgilerin ve testlerin ışığında, herhangi bir Qi kablosuz şarj adaptörünün 11 Watt güç çıkışı kapasitesi varsa cihazı tam hızda şarj etmesi mümkün. Google’ın pahalı donanımlarına ya da özel sertifikalı cihazlara ihtiyaç yok.








  • Google'ın Pixel 4 tasarımı gözlerimi kanatıyor.

  • qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    Google Pixel 4 de diğer telefonlar gibi şarj olayını mı çözdü? Yoksa Google firması, Pixel 4 üzerinden kablosuz şarj olayını mı çözdü? Hangisi daha mantıklı? te, ta da olur bu arada :)

  • İlginç "Google Pixel 4'te neden kablosuz şarj özelliği olmadığını açıkladı" haberi olmamış. alışmıştık neden özelliği olmadığını açıklamalarına

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.