Şimdi Ara

Yeni Nesilde Görmeyi Beklediğimiz Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
    Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesine neredeyse 1 yıl gibi bir süre kaldı. Yeni nesil için heyecanlanacak çok şey var ancak çoğunluğun heyecanlandığı nokta büyük ihtimalle yeni nesilde göreceğimiz oyunlar. Yeni nesilde görmeyi beklediğimiz ve istediğimiz oyunları listeledik. Ancak listede dikkat edilmesi gereken birkaç konu var. Listeye multi platform oyunları yani neredeyse her konsola çıkan oyunları ekledik, çıkacağına neredeyse emin olduğumuz oyunları ekledik yani biz de isteriz Half Life 3, Prince of Persia gibi oyunları eklemek ama gerçekçi olmak lazım. Son olarak da listeye tahmin ettiğiniz gibi her oyunu ekleyemiyoruz çünkü çok uzun olur. O yüzden sizler yeni nesilde beklediğiniz oyunları yorumlara yazmaya unutmayın.

    Splinter Cell

    Ubisoft’un ve oyun dünyasının en başarılı gizlilik oyunlarından birisi. Son 2 oyunu ile birlikte saf gizliliğini, aksiyon-gizlilik yapması sebebiyle tepki çekse de güzel bir şekilde gizliliği ve aksiyonu harmanlanmış bir Splinter Cell oynamayı hepimiz isteriz sanırım. Oyunun şu an geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz.
     
     

    Batman

    Dövüş mekaniği olarak oyun dünyasına kaliteli bir sistem katan Batman serisinin son oyununu 2015 yılında görmüştük. Performans olarak bazı eksiklikleri olan oyunun hikaye ve oynanış olarak bir eksiği yoktu. Oynanış olarak hazırda bulunan bir sisteme sahipler ve çok da yenilik istemeyen bir sistem. Batman’in de gayet kaliteli daha tonlarca hikayesi olduğunu düşünürsek yeni nesil grafikler ile birlikte gayet kaliteli bir oyun görebiliriz. Yeni oyundan sızıntılar ise geçtiğimiz ay Batman Günü’nde gelmişti. Son söylentilere göre oyunun ismi Batman: Arkham Legacy olacak ve tüm Batman ailesi oyunda oynanabilir olacak.
     
     

    The Witcher

    Son 2015 yılında çıkan yılın en iyi oyunu ödülünü alan, oyun dünyasının da en iyi oyunlarından biri olarak tanınan The Witcher serisi. Üçüncü oyun ile seriyi bitirdiklerini söyleyen CD Projekt Red, aynı evrende geçecek olan yeni oyun veya oyunlar yapacaklarını zaten açıkladı. Yeni nesilde de bu oyunu büyük ihtimalle görürüz ama nasıl bir Witcher hikayesi olur bilemiyoruz. Geralt’ı kullanmayacaklarını söylediler belki de bir değişikliğe gidip başka bir Witcher’ı yönetmek yerine sınıfını bizim seçtiğimiz The Elder Scrolls tarzı bir hikayeyi oynayabiliriz. CDPR’ın artık oldukça büyük oyunlar yapabileceğini biliyoruz ve kendileri de açıkladılar.
     

    GTA VI

    Grand Theft Auto serisini açıklamaya gerek yok. Yayınlanan her oyunla çıtayı oldukça yukarıya taşıyan Rockstar Games’in yeni oyunu da büyük ihtimalle önümüzdeki nesilde yayınlanacaktır. Oyundan beklentilerimiz hepimizin aynı konuşmaya gerek yok. Ama şu an için en merak edilen konu harita olarak nerede geçeceği ve hikayenin konusu.
     

    The Elder Scrolls VI

    Oyun resmi olarak duyuruldu ancak çıkış tarihi belli değil. Bu sene E3’te yeni nesil konsolların da tanıtılması ile birlikte oyundan da ilk bilgileri öğrenebiliriz. Yeni oyundan beklentilerimiz ise bir önceki oyundan beklentilerimiz ile aynı. Uçsuz bucaksız bir dünya ve görev bolluğu. Yeni oyunda ek olarak kaliteli bir ana hikaye, güzel animasyonlar ve oyundaki evrenin gerçekten yaşıyor oluşunu hissedebilirsek gerçekten çok kaliteli bir oyun olur.
     

    Sizler de yeni nesilde görmeyi beklediğiniz oyunları yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.
     








  • Yeni bir Prince of Persia.
    GTA ve RDR markalarından başka bir Rockstar oyunu.
    Resident Evil 3'ün remake'i.
  • Half-Life 3

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lotr hayranı olarak adam gibi bir lotr oyunu görmek isterim. Battle for middle earth 3 olsa çok iyi olurdu ama hayal. Red alert oyunu da görmek isterdim, o da hayal. Tomb raider serisinin devamı gelmeli, onu merakla bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu saçma ve haber niteliği taşımayan , doldurma başlıkların bitmesini diliyorum ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şey yapın bsc, foto albüm gibi yapın tıklayarak geçelim daha çok para kazanırsınız
  • Yeni nesilde yine "downgrade" yiyecek oyunlar diyelim yine dandik gelecek olan konsollar yüzünden watch dogs faciası gibi faciaların yaşanması muhtemel
  • Batman ve Deus Ex mutlaka gelmeli. Bu oyunlar CD Project'ten çok daha iyi grafik, efekt ve kombat yaptılar
  • Yeni God of War ve Gt7.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TES serisi ile aramda ciddi bir aşk var. O gelsin yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yeni nesilde yine "downgrade" yiyecek oyunlar diyelim yine dandik gelecek olan konsollar yüzünden watch dogs faciası gibi faciaların yaşanması muhtemel


    Dandik mi, Adamlar bu sefer hayvan gibi güçlü donanım yaptık diyorlar...Bu nesildeki One X'e bile bakınca, Yeni nesil konsolların çok güçlü olması gerektiğini anlıyorum..Bu nesilde aşağı yukarı her oyunu gerçek 4K oynatan bir konsol(one x) var, Birde bunun üstüne Yeni nesil konsollar 60 FPS + Next-gen grafikleri rahatlıkla vereceklerdir...Tek yapacakları bu..
  • Yeni Nesilde Görmeyi Beklediğimiz Oyunlar


    Yalnızca eski nesil alfaların bildiği Time Commando'yu ölmeden önce oynamak istiyorum abi . Zamanın ötesinde bir projeydi . Hâlâ o çağlar arası geçişte verdiği keyfi bir oyun veremedi bana . Ah ulan Adeline Software kop gel Lyon'un bağrından da yap şunu .
  • Kesinlikle Splinter Cell. Bu nesilde de göremedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 22 Ekim 2019; 9:22:58 >
  • Yeni batman umarım yeni nesile özel olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • HL3 tabiki. Sonra L4D3. Hala unutmadığım Road Rash(91) ve Big Mutha Truckers. İkisi de güzel ve eşsiz oyunlardı. Hala daha öyle şu 2 oyunun dengi yok piyasa da bir gelse şu sürümlere yakışır devam. C&C de gelmeli ama yeni bir oyun ile.
  • Elder scrolls 6 için ps alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo odaklı FPS oyunları gelse keşke bolca.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Prince of persia yok dedin bizi baştan kaybettin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. nesil cihazlardan PlayStation 1 e çıkan o kadar güzel ve artık unutulan güzel oyunlar var ki, sadece bunları canlandirmalari yeter. Bakın bir FF7 duyurusunda insanlar gözyaşlarına boğuldu...

    Dino Crisis, Parasite Eve, Vagrant Story, Syphon Filter gibi çok kaliteli yapımlar var, birileri bunun gibi serileri canlandırmali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Ekim 2019; 11:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prince of Persia, Killzone, Resident Evil 8, Max Payne, Silent Hill, God of War, Uncharted, Until Dawn, Tomb Raider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.