Arkadaşlar bugun Toshiba 42C3000 42" lcd tv aldım teknosa'dan peşin fiyatı 2879 ytl oldu 45 ytlde askı aparatı aldım. Pazartesi kurulacak inşallah bir kaç gün içindede resimli bir tanıtım yaparım. İnşallah doğru bir karar vermişimdir yaklaşık 1.5 aydır araştırıyorum ancak araştırdıkça işler daha karmaşık bir hal aldı en sonunda kalbimin sesini dinleyerek bu modelde karar kıldım. Darısı diğer arkadaşların başına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 16 Mayıs 2007; 23:55:46 >
sonuna kadar ediyor bence. lcd deki 1 numaralı tercihim. plazmada ise samsung c91 veya q91. arasından birini yapacağım pc testinden sonra alacağım hayırlısıyla...
hayırlı olsun sonunda aldın :) iyi bi seçim fiyat da güzel artık senden yorumları bekliyoruz. belki plazma ile ilcd konusunda son bi noktayıda ben koyar alırım ama ben yinede beklemek zorundayım...
tekrardan güle güle günlerde kullan... Pc oyun perfomansını falan dene de sonuçları bizede yazarsan memnun oluruz dvd varsa uydu yayını falan hadi kolay gelsin.
Teşekkürler arkadaşlar ben bu arada5500 ü sattım onun yerine şu an Klipsch rf62 var ama henüz stereo. Sonra 5.1 e tamamlayacağım. Düzeni oturttuktan sonra resim yollarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 5 Mayıs 2007; 22:35:06 >
İyi günlerde sorunsuz kullanmanızı dilerim. Fiyat/sağlanan fayda kriterine göre, bu Forumdaki kullanıcı yorumunu en fazla merak ettiğim LCD'lerden birisi. Onun için, uydu-DVD-PC ve oyun seyirlerindeki performansını resimleyip, izlenimlerini de aktarabilirsen çok yararlı olacaktır. Alternatif bağlama yöntemlerini, belirli bazı özelliklerini açıp-kapayarak da resimlersen, değişik bağlama avantajlarını ve bu özelliklerin sağladığı yararları da öğrenmiş oluruz.
1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S. 2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
Sağolun arkadaşlar en kısa zamanda görüşlerimi aktaracağım. Elimde xbox veya ps3 olmadığı için bunlar hakkında birşey söyleyemem ancak pc bağlantısı yapacağım ilk önce. İnşallah ölü piksel falan çıkmaz en çok ondan korkuyorum