Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHIBA 42C3000 SONUNDA GELDİ!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: TOSHIBA 42C3000 SONUNDA GELDİ! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ketenhelva

2 Ağustos 2007; 12:16:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: spex

Eğer bahsettiğin yazılar iki adet ince uzun kağıt etiketse(biri daha kısa) ben LG-Philips ibaresini göremedim genel olarak 42C3000PG, seri numarası ve manufact ... tarzı şeyler yazıyor.
Not: Benimkide duvara asılı aynayla bu kadar görebildim

Yukarıda resmini koyduğum gibi TV'nin sol (TV'yi karşına alınca sağ) mazgalından mı içeri baktın hocam? O dediğin şeyler bende TV'nin arkasında yazıyor çünkü.

PC: Asus F3JP (Duo T7200, ATI X1700, 160 GB HDD, 1 GB RAM) TV: Toshiba 42C3000PG, LG HT502TH 5.1, Digiturk Diğer: P3-500 Emule Server, AMD 2400+ Desktop, GI SB3100 Kablo Modem (1024kb sözleşme), SmartNet CHLW4BR Wireless Router
spex

2 Ağustos 2007; 12:20:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ketenhelva

quote:

Eğer bahsettiğin yazılar iki adet ince uzun kağıt etiketse(biri daha kısa) ben LG-Philips ibaresini göremedim genel olarak 42C3000PG, seri numarası ve manufact ... tarzı şeyler yazıyor.
Not: Benimkide duvara asılı aynayla bu kadar görebildim

Yukarıda resmini koyduğum gibi TV'nin sol (TV'yi karşına alınca sağ) mazgalından mı içeri baktın hocam? O dediğin şeyler bende TV'nin arkasında yazıyor çünkü.

Evet senin resminin hizasında, panelin üstüne yakın(üst kısımda sayılır)

PSP & PS2 & PS3 PAL 60 & XBOX360 PAL PRE.
PSN: spextr
ketenhelva

2 Ağustos 2007; 13:51:40 

quote:

Yok hocam senin baktığın tam arkasında, benim dediğim üst tarafında. Bak şu şekilde, soldaki benim baktığım sağdaki senin baktığın yer.

Backlight açıkken ya da el feneriyle deliklerin arasından görebiliyorsun.

PC: Asus F3JP (Duo T7200, ATI X1700, 160 GB HDD, 1 GB RAM) TV: Toshiba 42C3000PG, LG HT502TH 5.1, Digiturk Diğer: P3-500 Emule Server, AMD 2400+ Desktop, GI SB3100 Kablo Modem (1024kb sözleşme), SmartNet CHLW4BR Wireless Router
spex

2 Ağustos 2007; 13:54:27 

quote:

quote:

Yok hocam senin baktığın tam arkasında, benim dediğim üst tarafında. Bak şu şekilde, soldaki benim baktığım sağdaki senin baktığın yer.

Backlight açıkken ya da el feneriyle deliklerin arasından görebiliyorsun.

Haklısın, o zaman akşam hem tv yüzüstü yatırmak hemde dediğin yere bakmak için tv nu yere yatırayım bari (hırs yaptım , bide bulut efekti giderse seninki gibi süper olur)

ketenhelva

2 Ağustos 2007; 14:05:05 

quote:

Haklısın, o zaman akşam hem tv yüzüstü yatırmak hemde dediğin yere bakmak için tv nu yere yatırayım bari (hırs yaptım , bide bulut efekti giderse seninki gibi süper olur)

Toshiba Paranoyaklar Kulübü

spex

2 Ağustos 2007; 14:57:37 

quote:

quote:

Toshiba Paranoyaklar Kulübü

Valla içinden Kamasonic (şimdi geyiğe girenler olur kamasonic in panel yapmadığını biliyorum) panel çıksa bile yinede tv dan çok memnunum benimkisi merak işte.

spex

2 Ağustos 2007; 14:59:46 

Birde ketenhelva sen yüzüstü ne kadar bekletmiştin + tv soğukken mi sıcakken mi yatırdın?

ketenhelva

2 Ağustos 2007; 15:09:18 

quote:

Birde ketenhelva sen yüzüstü ne kadar bekletmiştin + tv soğukken mi sıcakken mi yatırdın?

Valla 10 dakika kadar bekletmiştim maksimum 15 dakika. TV soğukkendir muhtemelen, çok TV seyreden biri değilim. Ama geri kaldırdıktan sonra yarım saat kadar dinlendirdim, hemen açmadım.

spex

2 Ağustos 2007; 15:16:43 

quote:

quote:

Valla 10 dakika kadar bekletmiştim maksimum 15 dakika. TV soğukkendir muhtemelen, çok TV seyreden biri değilim. Ama geri kaldırdıktan sonra yarım saat kadar dinlendirdim, hemen açmadım.

Yemek tarifi gibi oldu teşekkür ederim.

dreamman115

2 Ağustos 2007; 19:23:17 

ya beyler bişi sorcam

bbenım 42c3000 de bugun geldi uydu yayını gerçekten benim bekledigimden güzel çıktı(altın uçlu scartla)

benim sormak istedigim ps3 u bagladıgımda 1080p yi desetekledigi yazıyor daha önce 40r81 de denemiştim onda max 1080i olarak gördü aleti bunda 1080p gördu şimdi bu nedemek oluyor??

spex

3 Ağustos 2007; 10:34:25 

Ketenhelva Allah aşkına o yazıyı görmek için çok uğraştınmı arkadaş öyle bir yerdeki görmek için ince tarif lazım. Şaka bir yana gerçektende biraz cebelleştikten sonra yazıyı gördüm, benim panelde Lg-Philips(sanırım bu serinin hepsi aynıdır) Tv u yüzüstü yatırdıktan sonra bulut efekti %80 oranında azaldı şimdi görmek için dikkat etmek gerekiyor, teşekkürler.

spex

3 Ağustos 2007; 10:36:52 

quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

ya beyler bişi sorcam

bbenım 42c3000 de bugun geldi uydu yayını gerçekten benim bekledigimden güzel çıktı(altın uçlu scartla)

benim sormak istedigim ps3 u bagladıgımda 1080p yi desetekledigi yazıyor daha önce 40r81 de denemiştim onda max 1080i olarak gördü aleti bunda 1080p gördu şimdi bu nedemek oluyor??

Bazı arkadaşlara göre DVI veya HDMI girişi olan tüm tv ler 1080p destekliyor, bu soruya onların cevap vermesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 3 Ağustos 2007; 11:23:39 >

bigmaster077

3 Ağustos 2007; 11:24:46 

yukarıdaki yazılanlardan anladığımız kadarıyla bazı ekran boyutlarında toshiba , Lg philips paneli kullanıyor. Ancak şahsi görüşüm bu iyi bir haber değil. Çünkü panel üreticisi firmalar en yeni jenerasyon panellerini rakip markalarla paylaşmak yerine, öncelikle kendileri kullanırlar. Çünkü aynı pazarda kendileri de aktif olarak rekabet ediyor ve marka algılarını üst seviyelere çıkarmaya çalışıyorlar.

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
spex

3 Ağustos 2007; 11:31:43 

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

yukarıdaki yazılanlardan anladığımız kadarıyla bazı ekran boyutlarında toshiba , Lg philips paneli kullanıyor. Ancak şahsi görüşüm bu iyi bir haber değil. Çünkü panel üreticisi firmalar en yeni jenerasyon panellerini rakip markalarla paylaşmak yerine, öncelikle kendileri kullanırlar. Çünkü aynı pazarda kendileri de aktif olarak rekabet ediyor ve marka algılarını üst seviyelere çıkarmaya çalışıyorlar.

Bildiğim kadarı ile panel herşey demek değil, görüntü işleme teknikleride çok önemli. Eğer böyle olmasaydı panel üreticisi firmaların haricindekilerin piyasadan silinmesi gerekmezmiydi?

MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2007; 11:37:23 

Valla ben panel işini pek takmıyorum. Görüntüden memnun muyum memnunum o halde sorun yok

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
bigmaster077

3 Ağustos 2007; 11:48:32 

haklısınız , görüntü geliştirme teknolojileri ayrı bir alan durumunda. ancak panel kullanımında bir jenerasyon geriden takip ediliyorsa bu da önemli dezavantajdır kanımca.
Piyasadan silinme diye birşey söz konusu olmaz. Çünkü Toshiba gibi bir markanın , marka algısı ,yarattığı beklenti, yerleşik güçlü dağıtım kanalları ve hizmet faktörü (dünya genelinde bahsediyorum) vasatın üzerinde olmasından dolayı yine de rekabet eder.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

Bildiğim kadarı ile panel herşey demek değil, görüntü işleme teknikleride çok önemli. Eğer böyle olmasaydı panel üreticisi firmaların haricindekilerin piyasadan silinmesi gerekmezmiydi?

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
cemes

3 Ağustos 2007; 16:22:43 

cevap yazan arkadaşlarım tesekkür ederim ilginize.
benim tv de de yazıyo lg-philips...
hayret ettim bu duruma....
ama memnunum tv den..napalım hem toshıba hen lg hem fhilips ücü birada deyip pay cıkarayım bari..

TuVNeRa

3 Ağustos 2007; 17:13:11