Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHIBA 42C3000 İNCELEME (Resimler Eklendi!!!)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: TOSHIBA 42C3000 İNCELEME (Resimler Eklendi!!!) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
spex

23 Temmuz 2007; 8:54:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: baha

Ya arkadaşlar hdmi giriş ile 1080p desteği neyi ifade ediyor.1366x768 pixel varsa 1900x1080 pixeli nasıl verecek? 2 çözünürlüktede 1:1 pixelmaping yapması söz konusu değil heralde.Yani hdmi da 1080p desteğinin ne artısı var?

1080p sinyali kabul edip 720p olarak sana seyrettiriyor, eee bunun esprisi nerde diyecek olursan çoğu tv 1080p sinyali kabul edip kendi çözünürlüğüne düşürüp sana seyrettiremiyor.

PSP & PS2 & PS3 PAL 60 & XBOX360 PAL PRE.
PSN: spextr
ketenhelva

23 Temmuz 2007; 23:50:23 

Değişim oldu bugün (30 gün sürdü Teknosa sağolsun) yeni gelende de ölü piksel var ama eskisi kadar rahatsızlık verici ve fazla değil yalnız bunda da clouding problemi var.

Çok pişmanım bu TVyi aldığıma. Verdiğim para burnumdan geldi. Beni mi buluyor anlamıyorum çıldıracağım ya. TV değil tütsü sanki..

Clouding resimleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenhelva -- 24 Temmuz 2007; 0:46:56 >

PC: Asus F3JP (Duo T7200, ATI X1700, 160 GB HDD, 1 GB RAM) TV: Toshiba 42C3000PG, LG HT502TH 5.1, Digiturk Diğer: P3-500 Emule Server, AMD 2400+ Desktop, GI SB3100 Kablo Modem (1024kb sözleşme), SmartNet CHLW4BR Wireless Router
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2007; 12:03:35 

Geçmiş olsun ketenhelva Bu elektronik işi şans işi hakkaten kötü olmuş valla. Bunuda değiştirme şansı olabilir mi? İçine sinmeyen bir ürünün manası yok

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
ketenhelva

24 Temmuz 2007; 12:46:14 

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Geçmiş olsun ketenhelva Bu elektronik işi şans işi hakkaten kötü olmuş valla. Bunuda değiştirme şansı olabilir mi? İçine sinmeyen bir ürünün manası yok

Teşekkür ederim. Vallahi öyle bıktım ki artık uğraşmak istemiyorum diyebilirim. Bir de gündüz malum belli olmuyor, ışık alan bir yerde televizyon da. Şimdi servis gelse bile göremeyecek. Düşünüyorum ne yapsam diye. Geri de veremem kutusunu attırmıştı hanım daha ilk günden.. (Yeni evliyiz bir şey de diyemiyoruz )

Bir sürü küçük yeşil ve kırmızı pikseller de var ama dibine girmeyince belli olmuyor bu sefer. Ama burnumdan geldi açıkçası çok soğudum TVden..

Servis gelecek, yok bu normal diyecek, backlight bleeding, clouding diyeceğim o ne diyecek. Onlardan çok terminoloji bildiğim için bana kıl kapacaklar. Ben bilgisayar mühendisiyim deyince tamam beyefendi ama bunlar normal lcdde falan diyecekler.. Peh

Bakalım son kararımı gece vereceğim tekrardan bakacağım rahatsızlığım devam ederse çağıracağım servis.. Hiç olmadı bunda da 5 tane ölü piksel saydım yani.. Oradan değiştirirler.. (Bu Toshibaları Türkiye'ye mi gazlamışlar böyle pikselli anlamadım gitti..)

PC: Asus F3JP (Duo T7200, ATI X1700, 160 GB HDD, 1 GB RAM) TV: Toshiba 42C3000PG, LG HT502TH 5.1, Digiturk Diğer: P3-500 Emule Server, AMD 2400+ Desktop, GI SB3100 Kablo Modem (1024kb sözleşme), SmartNet CHLW4BR Wireless Router
ketenhelva

24 Temmuz 2007; 22:51:16 

Gündüz hiç bir şey belli olmuyor gece ise tam bir kabus.. Servisten birilerini gece yemeğe mi davet etsem nedir?

Ve yani muhtemelen servis buna burun kıvıracaktır.

Ben elektronikte çok şanssız bir adamımdır. Cep telefonumda bile ölü piksel çıkmıştı. O derece yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenhelva -- 24 Temmuz 2007; 22:54:27 >

HuKe

25 Temmuz 2007; 1:45:29 

quote:

Orjinalden alıntı: ketenhelva

Gündüz hiç bir şey belli olmuyor gece ise tam bir kabus.. Servisten birilerini gece yemeğe mi davet etsem nedir?

Ve yani muhtemelen servis buna burun kıvıracaktır.

Ben elektronikte çok şanssız bir adamımdır. Cep telefonumda bile ölü piksel çıkmıştı. O derece yani..

yahu @ ketenhelva,

senin yazılarını okuyunca evlendiğimde açmak üzere kutuya kaldırdığım TV.ye saldırdım ve de sıkı bir kontrolden sonra 2 adet (biri kırmızı biri yeşil) ölü piksel buldum..Umursanacak gibi değil kanımca ama milletin 1 adet ölü pikselde bile tepkisini okuyunca birden asabım bozuldu.. "clouding" problemi var mı yok mu diye merak ettim ama ışığın geliş açısına göre bir parlama olduğunu gördüm ama onun clouding probleminden kaynaklandığını zannetmişyorum. Toshiba yetkilileri gelince rica etsem şu hususları sorar mısın? - kaç piksele kadar değişim olmuyor - bulunulan yerde toshiba yetkili servisi yoksa ne yapılmalı (alet teknosadan alınmıştır)

hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme
birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz
atokgozlu

25 Temmuz 2007; 2:52:28 

öncelikle çok geçmiş olsun. bende sipariş ettim 37 bekliyorum bakalım.

"kaç piksele kadar değişim olmuyor - bulunulan yerde toshiba yetkili servisi yoksa ne yapılmalı (alet teknosadan alınmıştır) "

benim içinde sorarsan sevinirim.
teşekkürler........

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
spex

25 Temmuz 2007; 10:05:17 

Bu clouding sorunu bendede var ve canımı sıkmaya başladı (bu terimi bilmiyordum ketenhelva nın yazdığı mesajdan öğrendim) Benim merak ettiğim bu bir hatamıdır yoksa lcd teknolojisinin cilvesimidir, şu ana kadar 3 tane lcd monitör kullandım ama bu tip bir sorunla karşılaşmamıştım.

PSP & PS2 & PS3 PAL 60 & XBOX360 PAL PRE.
PSN: spextr
nesferatu

25 Temmuz 2007; 10:20:48 

Ya arkadaşlar bende de 37C3000 var ama nedir bu clouding sorunu yaaaaa

2005 GOLF V MIDLINE 1.9 TDI DSG (105bg)
ketenhelva

25 Temmuz 2007; 11:11:20 

quote:

Orjinalden alıntı: HuKe
yahu @ ketenhelva,

senin yazılarını okuyunca evlendiğimde açmak üzere kutuya kaldırdığım TV.ye saldırdım ve de sıkı bir kontrolden sonra 2 adet (biri kırmızı biri yeşil) ölü piksel buldum..Umursanacak gibi değil kanımca ama milletin 1 adet ölü pikselde bile tepkisini okuyunca birden asabım bozuldu.. "clouding" problemi var mı yok mu diye merak ettim ama ışığın geliş açısına göre bir parlama olduğunu gördüm ama onun clouding probleminden kaynaklandığını zannetmişyorum. Toshiba yetkilileri gelince rica etsem şu hususları sorar mısın? - kaç piksele kadar değişim olmuyor - bulunulan yerde toshiba yetkili servisi yoksa ne yapılmalı (alet teknosadan alınmıştır)

Hocam zaten ışık geliyorsa cloudingi göremezsin. Bu problem tamamen loş ya da karanlık ortamlarda ortaya çıkan bir durum. Ekranın, arka ışığı belli bölgelerde tamamen zaptedememesinden ortaya çıkıyor. Dışarıdan ışık vurunca (gündüz) ya da parlak bir görüntü ekrandayken zaten belli olmuyor.

Toshiba 5 ve üzeri pikselde değişim yapıyor, ben değiştirttim ilk geleni çünkü tam ortada kocaman (en az 4 piksel yan yana) yeşil bir nokta vardı ve etrafta da resmen kum gibi altpiksel (subpixel) vardı kırmızı yeşil ve mavi renklerde. Teknosa Toshiba servisi değişsin diye kağıt verince değiştiriyor problem çıkarmıyorlar ama malın Toshiba'dan gelmesini bekliyor. Benim 30 gün sürdü.

Ben bu TVlerin fiyatının bu kadar uygun olmasından da feci kıllanmış vaziyetteyim, sorunlu TVleri gazladıklarını düşünmeye başladım ikide iki yani.. Gerçekten canım sıkılıyor bu işe.

ketenhelva

25 Temmuz 2007; 11:14:42 

quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

öncelikle çok geçmiş olsun. bende sipariş ettim 37 bekliyorum bakalım.

"kaç piksele kadar değişim olmuyor - bulunulan yerde toshiba yetkili servisi yoksa ne yapılmalı (alet teknosadan alınmıştır) "

benim içinde sorarsan sevinirim.
teşekkürler........

Teşekkürler. 5 piksel ve üstünü değiştiriyor Toshiba. Toshiba servisi yoksa bile artık başka ilden mi gelir bilemiyorum gerçekten. Burası İstanbul olduğu için bir bilgileri yoktur, siz aldığınız yere danışın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenhelva -- 25 Temmuz 2007; 11:15:13 >

ketenhelva

25 Temmuz 2007; 11:16:58 

quote:

Orjinalden alıntı: spex

Bu clouding sorunu bendede var ve canımı sıkmaya başladı (bu terimi bilmiyordum ketenhelva nın yazdığı mesajdan öğrendim) Benim merak ettiğim bu bir hatamıdır yoksa lcd teknolojisinin cilvesimidir, şu ana kadar 3 tane lcd monitör kullandım ama bu tip bir sorunla karşılaşmamıştım.

Vallahi bundan önce gelen Toshiba'da yoktu bu problem. Aynı zamanda incelediğim Vestel ve Philips cihazlarda da yoktu. Bir arıza olduğu kesin.

MaGeSuKo