dün 42C3000 im geldi ve servis tarafından kuruldu. İşin 3 günde bitmesi çok ii oldu ama televizyon kurulduktan sonra görüntü o kadar kötüydü ki şok oldum! İşin garibi Toshiba servisi de şok oldu Önce digitürk ün receiverında arıza var dediler bende dvd koydum bi tane. Ama o da berbattı. Adamların dediğine göre alt modellerini de kurmuşlar ama onların görüntüsü bile benimkinden daha iyiymiş!!! Sonuçta görüntünün kare kare olması durumunu yazdılar ve muhtemelen televizyonun değişeceğini söylediler.
Ancak elemanlar gittikten sonra (takriben 15 dakika) görüntü birden düzeldi. Hatta mükemmel oldu. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu normal bir durum mu yoksa kıllanmakta haklı mıyım? Şu an görüntü canavar gibi, hem dvd de hemde digitürk te....
dün 42C3000 im geldi ve servis tarafından kuruldu. İşin 3 günde bitmesi çok ii oldu ama televizyon kurulduktan sonra görüntü o kadar kötüydü ki şok oldum! İşin garibi Toshiba servisi de şok oldu Önce digitürk ün receiverında arıza var dediler bende dvd koydum bi tane. Ama o da berbattı. Adamların dediğine göre alt modellerini de kurmuşlar ama onların görüntüsü bile benimkinden daha iyiymiş!!! Sonuçta görüntünün kare kare olması durumunu yazdılar ve muhtemelen televizyonun değişeceğini söylediler.
Ancak elemanlar gittikten sonra (takriben 15 dakika) görüntü birden düzeldi. Hatta mükemmel oldu. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu normal bir durum mu yoksa kıllanmakta haklı mıyım? Şu an görüntü canavar gibi, hem dvd de hemde digitürk te....
arkadaslar 37c3000 almayı düşünüyorum istanbul için bu lcd en uygun nereden alabilirim vatan bilgisayarda 2207 YTL bu fiyatdan daha uygun nakit alabileceğim bir yer biliyormusunuz
42C3000'im sonunda kuruldu. Temkinli ve elektronik konusunda şanssız olduğumdan dolayı ölü piksel var mı yok mu diye uzun uzun baktım servis oradayken, herhangi bir sıkıntı göremedim..
Servis gitti, ben de ses sistemimi bağladım, bir tane DVD koydum. Nefis keyifli bu durumun keyfini çıkartırken bir anda tam ortada ölü/sıkışmış piksel çıktı.. Yemyeşil ve kocaman..
Ekranı siyah bir görüntüde durdurdum ve saydım.. Bir anda ekran gökyüzü gibi oldu. Rahat rahat sayabileceğiniz 7-8 piksel var. Çoğu yeşil, bazıları kırmızı.
Hele benim gibi dikkatli biriyseniz altpikseller (subpixel) resmen galaksi gibi, simsiyah ekranda üç ana renkten bir sürü küçük pikselcik var..
Çok canım sıkıldı, yarın servis gelip bakacak.. Pazar günü de evleniyorum ilgilenemeyeceğim.
PC: Asus F3JP (Duo T7200, ATI X1700, 160 GB HDD, 1 GB RAM) TV: Toshiba 42C3000PG, LG HT502TH 5.1, Digiturk Diğer: P3-500 Emule Server, AMD 2400+ Desktop, GI SB3100 Kablo Modem (1024kb sözleşme), SmartNet CHLW4BR Wireless Router
42C3000'im sonunda kuruldu. Temkinli ve elektronik konusunda şanssız olduğumdan dolayı ölü piksel var mı yok mu diye uzun uzun baktım servis oradayken, herhangi bir sıkıntı göremedim..
Servis gitti, ben de ses sistemimi bağladım, bir tane DVD koydum. Nefis keyifli bu durumun keyfini çıkartırken bir anda tam ortada ölü/sıkışmış piksel çıktı.. Yemyeşil ve kocaman..
Ekranı siyah bir görüntüde durdurdum ve saydım.. Bir anda ekran gökyüzü gibi oldu. Rahat rahat sayabileceğiniz 7-8 piksel var. Çoğu yeşil, bazıları kırmızı.
Hele benim gibi dikkatli biriyseniz altpikseller (subpixel) resmen galaksi gibi, simsiyah ekranda üç ana renkten bir sürü küçük pikselcik var..
Çok canım sıkıldı, yarın servis gelip bakacak.. Pazar günü de evleniyorum ilgilenemeyeceğim.
kardes işin pesini bırakma bu kadar para sayıp heves edip alıyorsun 7-8 piksel cok fazla, ki zaten bi tanesi bile can sıkmaya yeter.. bence degistirmelerini talep et dostum..
birde arkadaşlar tv yi ben kendim açıp kurdum servis neyini kuruyorki ben açtım ve bir güzel kurdum.
Bazı firmalar bu tv olabilir beyaz eşya olabilir kutuyu kendileri açıp yerine bile koymazlarsa, herhangi bir sorunda, biz açmadık, sizin kurumunuz da olmuş olabilir deyip sizi garanti için zorlayabilirler bilginize.... Elbette bencede anlamsız kutuyu aç yerine koy ancak TR de böyle işliyor bu işler.O yüzden o kadar para verince bekleyin gelsin kendileri çıkarsın kutusundan ...
kolay gelsin
IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
Arkadaşlar servis değişim yönünde rapor yazdı. Teknosa'ya götürdüm raporumu ve garanti belgemi, değişim yapılacak. Değişim yapılana kadar da TV bende kalacak (pek bir manası yok balayında olacağım için).
Biraz rahatladım. Bilmem ne kadar doğru ama servis Toshiba'da bu soruna ilk defa rastladığını söyledi.. Bayağı da şaşırdı doğrusu.
TV'nin Digiturk ve DVD performansı inanılmaz. Hele ses çıkışı gerçekten çok tok ve güzel.
Digiturk izleyicileri, receiver'dan GENİŞ EKRAN seçeneğini açmayı unutmayın. Yüksek çözünürlüklü kanallar (ComedyMax, DiziMax vs.) harika.. Normal kanallarda ise tüplü TV'den biraz daha fazla pikselleşme oluyor ama çözünürlükleri çok düşük gerçekten..
Bilgisayar performansı da çok güzel. TV de çok şık, her gören bayılıyor..