Şimdi Ara

Tamamen e-mürekkep ekranlı Hisense A5 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Genelde elektronik mürekkep ekranları gözü yormaması ve verimli olması nedeniyle elektronik kitap cihazlarında kullanıldığını görüyoruz. Zaman zaman da ikinci ekran olarak akıllı telefonlarda kendisine yer buluyor. Hisense A5 ise tamamen e-mürekkep ekrandan oluşuyor.



    Hisense A5 özellikleri



    Çinli Hisense firmasının A5 modeli tek bir e-mürekkep ekrana yer vermeyi tercih etmiş. 5.84 inçlik e-ink ekran 1440x720 piksel çözünürlük sunuyor. Hisense daha keskin görüntüler ve daha iyi görüntü oranı için yeni bir e-ink teknolojisi kullandığını ifade ediyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft: Android en iyi seçimimizdi



    8 çekirdekli bir işlemci, 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB depolama kapasitesi, 3900mAh kapasiteli batarya, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera modelin diğer özellikleri arasında.





    Sadece monokrom ekranla nasıl bir akıllı telefon tecrübesi yaşanacağı merak konusu. Günümüzde her türlü içerik renkli olarak bir anlam ifade ederken monokrom ekranlarda bunu yakalamak oldukça zor olacaktır. Diğer taraftan metin tabanlı içeriklerde avantaj olacağı kesin. Ayrıca kullanım süresi olarak 10 güne ulaşabilmesi en büyük avantajı sayılabilir. Telefon 100 Avro olarak satılacak.



    Hisense ayrıca A6L adında bir model daha hazırlıyor. Bu telefon LCD ekranın haricinde arka kısımda da bir e-ink ekran barındırıyor. Böylece renkli ekran gerekmeyen durumlarda e-ink ekran enerji tasarrufu sağlıyor. Her iki model de 23 Ekim tarihinde resmiyete kavuşacak.



     








  • Fiyat farkı olmayacak ise potansiyel müşterilerden biri ben olurum

  • amazfit bip teki gibi reflective lcd olsa daha iyi olmazmıydı. en azından birazda olsa renk var.

  • Şahsi fikrim 100€ olması imkansız oldu da 100€ olursa yok satar. Bu alet kindle paperwhite yada paperwhite segmentinde herhangi bir ebook un canını okur

  • Renk körü olup da belli başlı renkleri zaten ayırt edemiyor olanlar muhtemelen bu telefonu kullanmak harika olurdu. Ton farklarını ayırt edebiliyor oluyorsunuz en azından.

  • çok iyi tam aradığım şey gerçekten mükemmel ama arkası olsa tam daha iyi olurmuş yani iki ekran bir taraf e ink diğeri renkli

  • Fotoğraf, video çekiyorsun ne çektiğin belli değil :D

    Tüm içeriği siyahın ve beyazın tonu olarak görüntüleyebilirse farklı bir deneyim sunabilir. Mesela ihtiyaç olduğunda Youtube videosu oynatabiliyor mu, nasıl görünüm sunuyor. (genellikle web sayfaları ve yazışmalar için verimli olsa da diğer akıllı uygulamalarda ne sunduğu da önemli.)

  • kendi doğal aydınlatmalı !
    uzun pil ömrü :)

  • kelepiradam K kullanıcısına yanıt
    Çoğu telefonun ayarlarında zaten renk körü modları var

  • Tek sıkıntı renksizlik değil ki tazeleme hızı çok düşük bu ekranların. Yeni bir teknoloji gelişmediyse hareketli görüntüleri göremezsiniz neredeyse

  • Haber içeriklerinde çok gezenler için iyi bir seçenek. Gözü en az yoran ekranın e-ink olması ve ucuz olması en büyük artıları.

  • Renk körüyseniz tam size göre.

  • Rusların Yota Phone'u vardı, bir tarafta LCD ekran, diğer tarafta ise siyah beyaz e-mürekkep ekran. Çok fazla satışı olmadığı ve üretimi de Tayvanlılara ya da Çinlilere yaptırdıkları için benzeri donanımlılarından baya pahalılardı sanırım. Battı sonrasında da. O yüzden bu telefona da pek acele edilmemesi taraftarıyım.
  • 100 € an itibarıyla düz hesap 640 TL, bu cihaz resmi yollardan ülkeye gelirse zaten üstüne eklenen vergilerle beraber 1500 Tl yi filan rahat geçiyor sanırım. Sırf e book okumak için 640 tl ye alma şansı olsaydı alırdım ama telefon özelliklerinden dolayı fiyatı daha fazla olacak, bunu 100 euro’ya satabilmek Çinde bile bile büyük başarı olur, o fiyattan verebilecekler mi çok merak ediyorum, bekleyip göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 25 Ekim 2019; 2:50:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.