Şimdi Ara

Diablo 4, BlizzCon 2019'da Duyurulabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
    Blizzard'ın belki de en popüler oyunu serisi olan Diablo'nun 4. oyunu sızmış olabilir. Geçtiğimiz yıl düzenlenen BlizzCon etkinliğinde herkes Diablo 4 veya Diablo 2 Remastered duyurusu beklerken, Blizzard bizleri hayal kırıklığına uğratıp mobil oyun duyurmuştu.

Bu sene düzenlenecek olan etkinlikte ise bu sefer Diablo 4 ile ilgili bir duyuru görebiliriz. Almanya Amazon'unda satışa sunulan Diablo sanat kitabı Art of Diablo'nun içerisinde Diablo oyunlarıyla ilgili sanat çalışmaları bulunuyor ve Diablo 4 ile bağlantı kurulabilecek tasarımlar da bulunuyor içerisinde.

Art of Diablo kitabı 5 Kasım'da satışa sunulacak ve BlizzCon etkinliği ise ondan 3 gün önce yani 2 Kasım'da düzenlenecek. 

• Son olaylardan sonra blizzcon ertelenmezse eğer tam bir shit show olacak diablo 4 değil 44 bile kurtaramaz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aman abi yok. Bunlar bu işi beceremez artık kesin emin oldum geçen yıl. O mobil faciası sonrası zerre güvenim kalmadı bunlara. Diablo 2'ye Remake yapsınlar Win10 uyumlu yüksek çözünürlük vs yeter bize.
  • Free Hong Kong diyen oyuncuları banlayan Blizzard'a, davetlilerden geçen senekinden daha sağlam bir tepki bekliyorum.

• 2-3 senedir Blizzcon'da tık yok fiyasko.Milleti kandırıp kandırıp söğüşlüyor adamlar.En çok büyük üstat David Brevik'in yorumların bekliyorum.
  • -Diablo Immortal iptal
    -Diablo 4 duyuru
    -Warcraft 4 duyuru

aksi halde blizzcon gecen senekinden cok daha buyuk bir tepki alacak, hatirlarsaniz sadece mobil oyun yuzunden bile bir oyuncu resmen adamlarla canli yayinda dalga gecmisti, daha buyuklerine hazir olsunlar

• Diablo 3 denen uyduruk telefon oyunundan sonra ben hiç bir şey beklemiyorum, gene reklam ve videolarla satarlar keklere :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diablo 4 üde patronun veledine tasarlatacaksan ben diablo 2 ye devam edeyim

• diablo 4 çıkarsa almam. 2 remastered yaparlarsa 60 euro da olsa alırım!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.