Şimdi Ara

Artık iOS kullanıcıları da Twitch yayıncılarına uygulama üzerinden abone olabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitch üzerinde sunulan abonelik özelliği, izleyicilerin sevdikleri yayıncılara aylık belirli bir ücret ödeyerek destek olmalarını sağlıyor. Bu özellik, şimdiye kadar her platformdan ulaşılabilir olsa da iOS cihazlarda maalesef kullanılamıyordu. Bu durumun sebebi ise Apple’ın tüm ödemelerden kendisine yüzde 30 oranında pay alması.



    Bugün TwitchCon’da yetkililer tarafından açıklanan haberde Twitch aboneliklerinin iOS uygulamasından da artık yapılabildiği duyuruldu. 



    iOS platformunda birine abone olmak için, uygulama içerisinde iOS Sub Tokens adı verilen jetonları 5,99 karşılığında satın almanız gerekiyor. Normalde 5 dolar olan bu ücretteki fark ise, Apple’ın payını ödemek için fiyata eklenmiş durumda. 



    Ayrıca Bkz.Mercedes uygulaması kullanıcı bilgilerini farklı kişilere gösterdi



    Tek seferde 12’ye kadar jeton almanıza izin veren uygulama, seviye 2 ve 3 aboneliklerde kullanılabiliyor mu henüz belli değil. Twitch’in özelliğin ilk aşamasına başlangıç için yapacağı kampanya ise 8,99 dolara iki jeton şeklinde karşımızda olacak.








  • Bugün duyuruldu demişiniz de 3 4 gündür var sanırım bu özellik, ayrıca belirtiyim jeton başına 40 tl istiyor boşa heveslenmeyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.