Şimdi Ara

Huawei'den iPad Pro'ya rakip üst sınıf bir tablet geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli teknoloji devi Huawei'nin MediaPad M7 olarak adlandırılabilecek yeni bir üst sınıf tablet çıkarmaya hazırlandığı söyleniyor. Hatta cihazın render görüntüleri bile ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 6 ve 6T, OxygenOS betasıyla Android 10’a kavuştu



    Yayınlanan görseller kalem desteği ile piyasaya sürülecek tabletin boyutlarının da oldukça büyük olacağını gösteriyor. Ancak asıl ilgi çekici detay selfie kamerasının tasarımında.





    Delikli ekrana sahip ilk tablet



    Huawei MediaPad M7, delikli ekrana sahip ilk tablet olabilir. Yani selfie kamerası ekrana gömülü olacak. Ayrıca görünürlerde parmak izi tarayıcısının olmaması ekrandan parmak izi okuma özelliği sunabileceği anlamına geliyor.



    Marx adı altında geliştirilen cihaz ince çerçeveli bir tasarım ile gelecek. Ayrıca şirketin M-Pen kalemi ve manyetik klavyesini destekleyecek. Üst sınıf özelliklerle donatılacağı belirtilen tabletin Kirin 990 yonga setinden güç alması bekleniyor.








  • Koca tablette selfie kamerası en az ihtiyaç duyulan şeydir normalde, sadece görüntülü görüşmelerde işe yarar, kimse o tabletle kalkıp grup fotoğrafı çekmeye çalışmaz.

    Yer yoksa Oppo gibi açılıp kapanan bir kamera yapmaları güvenlik ve tasarım açısından çok daha mantıklı olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tablet dünyasında şu an gerekli olan güzel bir oled ekran deneyimini ve performansı beraber sunmak bence. Android de facetime yokken (zaten onu kullanan da çok kısıtlı), genel olarak kullanılan whatsapp, telegramla da tablette görüntülü arama yapamıyorsun zaten. O kamera için ekranı öldürmeye değmez. Pop-up kamera koy isteyen kullansın arkadaşın dediği gibi

  • google uygulamaları olmayan bir tableti kim napsın. çinde satar ama orada google zaten yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kmlrzy kullanıcısına yanıt
    Bir milyar nüfuslu kendi ekosistemi olan bir ülke.. google'a niye ihtiyaç duysun..!! bugün belki evet.. ama ileride pişman olacaktır.. abd.. benim şahsi fikrimdir.. adamlar çalışıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad proya rakip olabilecek bir android tablet yok, özellik olarak aynı hatta daha iyisini yapabilirsiniz ama ipadde maclerde bile olmayan tonla uygulama var. En basit örnek procreate. Her ne kadar pc de windows, telefonda android kullansam da tablet işinde ios en iyisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz farklı yönden bakacağım;
    İpad Pro 12.9 inch tablet, yaklaşık 4:3 olan en-boy oranı, kareye yakın ebatları itibariyle Dünya da tektir. Kısa kenarı geniş olan bu ebatlarla dergi, magazin okunması ve diğer bir takım işler için en ideal tablettir.
    Film seyretmek için 16:9 oranı en ideal olsa da, bence dergi okumak ve diğer işler için en kullanışlı oran 4:3 veya ona yakın oranlardır.

    Ben mesela İpad pro pahalı olduğu için, ebatlar tam ipad pro gibi olmasa da, bu oranlara en yakın olan, Çin li tablet Chuwi Hi12 kullanıyorum.
    Örnek:
    Apple Ipad Pro 12,9" > net ekran 26,2 cm x 19,6 cm
    Chuwi Hi12 12" > net ekran 25,3 cm x 17 cm


    Eğer Huawei' in tableti de ölçüler ve en-boy oranlarıyla İpad pro ile aynı ebatlardaysa o zaman bir eşi daha yapılmış demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 21 Ekim 2019; 12:58:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.