Şimdi Ara

Razer’ın ilk iş istasyonu modeli 4 bin dolar ile beklenenden daha ucuza geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • En üst seviye Razer Blade 15 Studio Edition fiyatlandırmasını açıklayan Razer, beklentilerin üzerinde bir donanımı görece uygun bir fiyata sunuyor. 16GB VRAM’li Nvidia Quadro RTX 5000 grafik kartı ve 32GB DDR4-2667MHz RAM, 1TB M.2 NVMe SSD ve 15,6 inç OLED 4K dokunmatik ekranla geliyor. Tüm bu paketi 4 bin dolara sunan Razer, standart Razer Blade 15 Advanced modeline kıyasla 700 dolar daha pahalı. 3300 dolara satılan modelin grafik kartı hafızası, RAM ve depolaması ise diğer modelin sadece yarısı kadar.



    4 bin dolar konuyla bağlantısı ileri seviyede olmayan kişiler için her ne kadar fazla görünse de, işin profesyonelleri bilgisayarlara bu miktarda para dökmekten hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyor. Bunun yanında, 700 dolar farkla bu kadar büyük bir performans artışı elde etmek, herkesin kabul edeceği bir değişim olacaktır.



    Studio Edition ve Advanced model arasında her ne kadar donanımsal farklar olsa da port durumu değişmiyor: 1 Thunderbolt 3, USB Type-A 3.2 Gen 2, DisplayPort, HDMI 2.0b portları ve UHS-III destekli SD kart okuyucu. Bu kart okuyucu 624 MB/s hızlarına ulaşabilse de henüz hiçbir kamera üreticisi bu kartları destekleyen bir cihaz piyasaya sürmedi.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty Mobile | Teçhizat geliştirmeleri ve bol çekişmeli maçlar



    Blade 15 Studio Edition, saf donanım gücünün yanı sıra Nvidia’nın RTX Studio programına dahil 17 laptoptan biri olarak yer alıyor. Bu cihazlar, hem Quadro hem de GeForce grafiklere sahip olsalar da özel sürücüler sayesinde hız yerine güvenilirlik öncelikli olarak çalışıyorlar. Bu 17 laptop arasında fiyatı bilinen pek cihaz yer almıyor, bu sebeple Razer, diğerlerine iyi bir örnek olarak yolu açmış durumda. 








  • Vay arkadaş, adamlar 4000 birim paraya ne cihazlar alıyor. Biz de burada bunlardan alacağız diye gece gündüz çalışıyoruz. Coğrafya kaderdir sözü çok doğru...

  • Quadro RTX way be yaşamak bu mu :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cato16

    Vay arkadaş, adamlar 4000 birim paraya ne cihazlar alıyor. Biz de burada bunlardan alacağız diye gece gündüz çalışıyoruz. Coğrafya kaderdir sözü çok doğru...
    amma nankörsünüz arkadaşım ya..

    alt tarafı 12 ay çalışmanız gerekiyor..
  • gerçekten çok ucuzmuş.

  • Böyle birimli mirimli mesajlar görünce sinirim hopluyor. Böyle ekonomik hesap mı yapılır? Bizde kur farkı var evet ama 4000$ her ülkede çok para. Özellikle Avrupa da enflasyon düşük olduğu için sıradan işlerde çalışan insanların maaşları sandığınız gibi yüksek değil.ve net brüt maaşlar da çok fark ediyor.4000 euro brüt maaş yazan ilanı hesaplayinca 2800 Euro net maaş alıyorsunuz. 4000 euro yu da şuan en çok revaçta olan yazılım mühendisliği gibi meslekler alabiliyor.

  • 28 inç monitörü 4k çözünürlükle kullanıyorum herşey minnacık kalıyor. 15,6 inç ekranı 4k kullanmak için mikroskop lazım

  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    İş yerleri, profesyonel çalışmalar için bu cihaz. 4000 dolar yabancı sermayaler için küçük bir rakam ama buraya gelince güncel kur üzerinden alırsanız çok oluyor. Bu yerli işletme için ciddi bir rakam oluşturur. Ekonomik hesap nasıl yapılır, yapın da görelim. Ekonomi böyle oldukça siniriniz daha çok hoplar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 20 Ekim 2019; 13:57:20 >
  • son kullanıcı bilgisayara geçmeden bilgisayar üretimine geçmek gerekiyordu. Tren kaçtıkça kaçıyor dumanını bile göremiyoruz.... zamanda daha hızlı koşmak gerekiyor ama var olan iktidar ile bunlar olmadı. Bir sonraki denemeli. Bunlar çok büyük işler. Çok 1 / 0 gibi keskin istersen eğer ya afganistan oluyorsun yada mordern üreten bir ülke. ve getirisi ya dünyada saygın oluyorsun yani paran geçiyor başka ülkelere turist gidebiliyorsun yada sen sus konuşma şeklinde kula dönüyorsun. Seçmeden seçmiş oluyorsun !!! Kimsenin cevap vermesine gerek yok okuması yeterli kalanı beynin içinde çalışmaya başlayacak.

  • Haberde işlemciden eser yok ama "1 Thunderbolt 3" den Intel olduğu anlaşılıyor. Linke gidersek : 9th Gen Intel® Core™ i7-9750H 6 Core (2.6GHz/4.5GHz)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cato16

    İş yerleri, profesyonel çalışmalar için bu cihaz. 4000 dolar yabancı sermayaler için küçük bir rakam ama buraya gelince güncel kur üzerinden alırsanız çok oluyor. Bu yerli işletme için ciddi bir rakam oluşturur. Ekonomik hesap nasıl yapılır, yapın da görelim. Ekonomi böyle oldukça siniriniz daha çok hoplar.
    Çalıştığım yerde her çalışana şirket Macbook pro alıyor , firmalar için hiç önemli değil bu fiyatlar zaten. Ancak forumda sanki Avrupa da yaşayan herkese bedava para dağıtıyorlarmis gibi bir hava hakim. Benim sinirimi hoplatan şey bu. Onun haricinde ekonominin ne kadar bk olduğunu zaten biliyorum. Pahalılık, kur farkı falan bunları zaten biliyorum. Yakın gelecekte ben de Avrupa ya gitmeyi düşünüyorum çalışmak için ve Avrupa da yaşayan arkadaşlarima göre hayat oralarda da kolay değil. Piyasa daha rekabetçi ve çok çalışmak gerekiyor.(Toplumlarının refah içinde olmasının sebebi bu bence).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence 4000 tl hiç bişey 24 bin tl olmalıydı yazıda yanlışlık olmalı bir asgari ücretli bunu 2 ayda alabiliyorsa bir sıkıntı var...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.