Şimdi Ara

Guitar Hero 2 Incelemem Videolu Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle hepinize iyi aksamlar,iyi geceler ve iyi forumlar.Sozume oncelikle nasil Guitar Hero'ya kavusmami anlatayim.
    Ingiltere'ye olan turda bende vardim ve o koca Guitar Hero kutusunu Ankara'ya kadar tasimak zorunda kaldim,hatta kendi parami bayildigim icin teyzemle aramda bozuldu 2 aydir konusmuyoruz burdan ozurlerimi iletiyorum.Ama degdi iyiki aramiz bozulmus ve ben bu oyunu almisim herkesede siddetle tavsiye ediyorum super bi alet.Ps2'nizde olmazsa olmaz oyunlardan.Hemen incelememe geciyorum.

Incelemeye muzikle girmek istiyorum.Oyunda secilen muzikler gercekten muazzam,eger bir rock dinleyicisi iseniz Black Sabbath,Guns Roses,The Rush gibi gruplarin sarkilarini calabilmek gercekten cok guzel bir duygu.Oyunun hikaye modunda kazandiginiz parayla gitar,sarki,kostum ve benzeri ekstaralar acabiliyorsunuz.Gitarlardan Gibson,Cort(dandik ama idare eder)gibi gitarlarin oyunda mevcut olmasi cok iyi zaten kutusunda direk Gibson sembolu gozunuze carpacaktir.Oyunda parayla acilan sarkilarda oyuna ayri bir tat katmis:Trogdor,The Light That Blinds,Jordan gibi sarkilari kazandiginiz puanla acmaniz mumkun.Birseyden daha bahsedecegim,oyunda er bolum 4er yada 3er sarkidan olusuyor,her bolumu gectiginizde seyirciler sizden bir encore,yani istek sarki istiyor bu da oyuna ayri bir tat katmis.

Oyuna isterseniz bi grafik bakisi yapalim.Gitaristimiz gercekten iyi tasarlanmis cok guzel gercek hayatta nasil notalar,riffler,choruslar,sololar,bridgeler varsa oyunda hepsini gitaristiniz ile birlikte sizde yapiyorsunuz.Mekanlar cok iyi tasarlanmis.Vans Warped Tour buna en iyi ornek olacaktir.Sizin bir ibreniz var eger notalari arka arkaya calarsaniz ibre yesile dogru cikmaya basliyor,aksine kirmiziya dogru dusuyor ve game over oluyor.Oyunda ibre assagilara dogru dustukce seyirciler size sise,ucak firlatmaya basliyor,eger uzun sure yesilde kalirsa slow sarkilarda seyirciler caki yakiyor gercekten gaza geliyorsunuz.

Oynanabilirlik hat safhada.Gitarla oynamak oyuna oyle bir oynanabilirlik katmiski,sanki gercekten gitar caliyorsunuz.Hele solo gelsin iciniz gidiyor oyunu ayakta degil resmen havaya ziplayarak oynamaya basliyorsunuz.

Multiplayer,ancak en iyi bu oyuna boyle olabilirdi ya co-op modu(arkadasinizla beraber),ya da versus(arkadasiniza karsi)oynuyorsunuz.

Oyunun hep iyi yonlerinden bahsettim,birazda kotu yonlerinden bahsedeyim.Oyundaki atmosfer olmus.Seyirciler tepinmiyor head-bang yapmiyorlar yani seyirciler =.Bas gitaristin bir tane parmagi var!Adama hic ozen gostememisler,delirdim adam sanki telsiz gitara vuruyor.Aynen bateristte oyle!Insan biraz poligon koyar yaw!!Bunun disinda gitarda tel yerine vurdugumuz o yeri oynattiginizda gelen ''tik'' sesi gercekten sinirlendirici.O ses yuzunden sarkiyi dinleyemiyorsunuz

En yakin zamanda video koyacagim ancak su anda imkani yok.Umarim incelemeyi begenirsiniz.

Artis foto...

Gitar,ben yapistirma yapistirdim,icinden cikti hepsi.

Oyunun kutusu.

VIDEOYU KOYDUM izleyin isterseniz.

http://www.youtube.com/watch?v=algx1LSZGCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist02 -- 13 Mayıs 2007; 0:50:28 >

• Kimse begenmedi anladigim kadariyla
  • Tamam tamam ağlama güzel incelemişsin aferim
  • quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

Tamam tamam ağlama güzel incelemişsin aferim
  • Şu gitardan çok lazım ya.Orjinal Guitar Hero 2 bundle set satan yer varmı Türkiyede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 5 Mayıs 2007; 17:38:39 >
  • :))) eline sağlık. Oyunu oynarken, kendi ve ekran resimleri koyarsan daha renkli olur bence guitar hero nun PS3 için olanıını bekliyoruz
  • Ok simdi ugrasip koyuyorum,resim koyacagim ps2 simdilik gitti...

Emre
  • fiyatı ne kadar acaba?
  • sadece 10-11 saat bekleyip bir konunun beğenip beğenilemediğini nerden çıkartıyorsun? bikaç gün geçsin zaten tebrikler başlar ki başladı bile... eline sağlık bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 6 Mayıs 2007; 2:01:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Ok simdi ugrasip koyuyorum,resim koyacagim ps2 simdilik gitti...

Emre

Tamam be abi hemen kızma
  • quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Ok simdi ugrasip koyuyorum,resim koyacagim ps2 simdilik gitti...

Emre

Tamam be abi hemen kızma

@Farrabi hocam 30paund yani yaklasik 90 ytlye almistim.

• Guzel inceleme,videoyu bekliyorum.
  • tşk güzel inceleme,eline sağlık
  • akor mu basıyorsun guitar hero ile :D FA basıyon bakıyorum ahahah
  • Ne piskopat akorlar var sen oyle dalga geciyorsun ama,3 akora birden tab a birden basmamiz gerekiyor expertte.

Alistim normal gitardan
  • Trde bulabilirmiyiz
  • inceleme güzel, oyun güzel. Ağlama güzel kardeşim :)
  • gerçek gitarımızı bağlayıp jack'tan ses alan düzenek kurulsun istiyoruz
  • quote:

Trde bulabilirmiyiz?

Elbette!Azimle s*can tasi deler...

@Duna hocam aglamiyom ilgi gormedi diye uzuldum.

@giyit,bende isterim ama oyun dayanmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.