Şimdi Ara

Huobi Türkiye operasyonları başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Avrupa’nın kripto para sahibi olma oranı en yüksek ülkesi Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisi büyüyor. Sık sık global blok zinciri konferanslarına ev sahipliği yapan ülkemize şimdi de dev borsa Huobi adım atmaya hazırlanıyor.


    Önemli bir isim


    En iyi 25 kripto para borsası arasında yer alan Huobi yaz aylarından bu yana ülkemizde anketler ve görüşmeler yoluyla nabız yokluyordu. Hatta bankalarla da görüşmeler yaptığı iddia edilmişti.


    Avrasya Blok Zinciri Konferansı’nda konuşan Huobi Ortadoğu-Avrasya operasyonları şefi Mohit Davar, yakın zamanda TRY-USDT para çiftini kullanıma açacaklarını belirtti. Farklı olarak ise borsaya TRY aktarıp çekebileceksiniz. Huobi isim vermese de gerekli izinler ve transferler için önemli bir banka ile ortaklık sağlamış durumda.


    Ayrıca Bkz.Yeni nesil Ryzen Threadripper 24 çekirdekten başlıyor

    Normalde TRY birimini kullanan pek çok yabancı borsa var ancak para çekimi yok. Bunun için ülkemizdeki borsalara varlıklarınızı aktarıp oradan da banka hesabınıza göndermeniz gerekiyor.


    Geçtiğimiz günlerde MASAK’ın kripto para borsalarına olağan para akışlarını şüpheli işlemler listesinden çıkarması açıklaması sonrasında gelen bu hamle anlamlı. Bununla işlemlerin daha kolay olması nedeniyle sadece TRY-USDT çifti açık kalacak ve kullanıcılar USDT birimine geçtikten sonra diğer kripto paralar ile değişim yapabilecekler.


    Huobi ülkemiz pazarını önemli bir avantaj olarak görüyor. Türk kullanıcılar işlem yaparken binde 1 oranlarda ücret ödeyecekler. Huobi Token tutanlar ise daha düşük ücretlerden yararlanacak. Yine profesyonel kullanıcılar için kaldıraçlı işlemlerde düşük ücretler ve özel bir uygulama da masada. Huobi Türkiye operasyonlarını 4 tam zamanlı moderatörün yöneteceği ifade ediliyor. Sonraki dönemde ise daha fazla banka listeye eklenecek.


     







  • Esasli bir duzenleme yok! Olan tuketiciye olacak! Aman dikkat! . Once duzgun bir sistem duzenleme olmali sonra hangisi gelirse gelsin irili ufakli fark etmez...

  • Bankayla anlaşılmış denmiş ama banka adı nerede? Hangi bankayla anlaşma yapılmış?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    Huobi isim vermesede demiş zaten haberin içeriğinde yakında belli olur sitesinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar güvenmeyin bu tür sistemlere bu sistem tamamen piyasadaki dolarları toplatmak amaçlı yapılan bir sistem, mevcut piyasa da dünyadan bahsediyorum ,türkiyeyi es geçin dolar değer kaybediyor buda piyasada gereğinden fazla doların olduğu aşikar bir nevi çine yönelik yapılan diğital saldırı aynı zamanda da dünya geneline yayılıyor .kripto para çökerse ne olacak senin durumun devlet garantisi var mı kaldı ki ben şuan kendi devletime bile güven duymakta endişe ediyorum .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.