Şimdi Ara

Uber uygulaması Paris’te elektrikli mopedlere sahip oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Paris’te Uber uygulamasına elektrikli mopedler ekleniyor. Önümüzdeki aydan itibaren Fransız firması Cityscoot tarafından işletilen 4000 moped, Uber uygulamasıyla direkt olarak görünür ve ödenir olacak. Elektrikli mopedlerin eklenmesi, Uber’in şehirlerde ulaşım için tek uygulama olmaya yönelik stratejisinin bir parçası olarak görünüyor.



    Uber’in uygulamasında konum girilmesinin ardından diğer yöntemlerle birlikte gösterilecek scooter seçeneği, Paris’te uygulamanın en geniş yelpazeye sahip olmasını da sağladı. Mopedlerin Uber’in diğer tip ulaşım yöntemlerinin kullanımını kötüye etkileyeceği düşünülse de konu hakkında firmadan yapılan açıklamaya göre bu durum gerçekleşmeyecek. Elektrikli scooterlar 2 kilometreden kısa mesafelerde kullanılırken bisikletler 3 kilometrelik mesafelerde, mopedler ise ortalama olarak 4 km ve üzeri mesafelerde kullanılıyor.



    Ayrıca Bkz.2020 yılında 5G destekli dört iPhone modeli gelebilir



    Bu anlaşmanın ardından bile Uber ile herhangi bir sahiplik bağlantısı olmayan Cityscoot, sadece Uber’in uygulamasında yer alacak ve ücretlendirme buradan yapılacak. Fiyat ise firmanın açıkladığı şekilde değişmeyerek dakikası 29 cent şeklinde belirtildi.








  • Epedir Uber ile Helikopter kiralama sistemi vardir.. New York ta var... Unutulmus detaylar ...

  • Türkiyeye de gelmeli bu çok tutar

  • Maalesef uber bizde yasak yedi mahkeme sonucuyla.

  • Sanırım sadece Türkiye'de var bu Uber ile Taksiciler arasındaki sorun tüm dünyada sorun yok gibi sadece bizde olması ilginç o da doğru düzgün bir yasal düzenleme yapılmamasından kaynaklanıyor. İşin en basit tarafı yasaklamak yasa ile bir çzöüm getirebilirdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.