Şimdi Ara

The Last of Us Part II Yönetmeni Oyundaki Düşmanlar Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz ay State of Play sunumunda yayınlanan videolarıyla oyun dünyasında tekrardan en çok konuşulan oyunlardan olan The Last of Us Part II'den yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun yönetmeni Neil Druckmann oyunda bulunacak olan düşmanlar hakkında bazı bilgiler paylaştı.
     
    Neil Druckmann özellikle ikinci oyun ile birlikte oyuna eklenen yeni düşman Shambler türü hakkında yeni bilgiler verdi. Shambler türü tıpkı diğer düşmanları gibi yaklaşana kadar bir tehdit değiller ancak yaklaştığınızda sizi fark ettikleri zaman belirli bir alanı kapsayan asit salıyorlar ve bu sizin görüşünüzü kısıtlıyor aynı zamanda canınızı da götürüyor. 
     
    Runners ve Clickers düşmanları yine oyunda bulunuyor. Geçtiğimiz oyunda olduğu gibi bu canavarlarla tek başına yüzleşmek kolay olsa da sayı veya tür olarak bir yerde fazla bulunduklarında işlerin gerçekten çok zorlaşacağını söyledi Druckmann.
     
    Ayrıca geçtiğimiz oyunda bulunmayan bu yeni düşman türüyle ilgili Druckmann, önceden olmayan bu tür neden ve nasıl mutasyon geçirip yeni düşman türü oluşturduğunu oyunda öğreneceğimizi açıkladı. Evrene dair daha fazla bilgi edineceğiz. 
     
    Belki de hikayenin ana büyük olayı bu mutasyondur. The Last of Us Part II 21 Şubat 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.
     








  • İlk oyunun zorluk ayarı iyiydi bence bölüm bitince "başardım" hissi veriyordu. Ne Dark Souls, Bloodborne gibi saçma sapan zorlukta olsun ne de çok basit olsun. Ben çok fazla zorlu oyunları sevmiyorum çünkü bu oyunlarım amacı seni kanser etmek kodunu ona göre yazmışlar, buna ayıracak vakit yok zaten. En iyisi Last of Us, Tomb Raider, Uncharted gibi olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seyi ile mükemmel bir oyun olacak 2020 GOTY oyunu budur, açıklama yapmalarına bile gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar Tekrardan oynuyorum hakikatende efsane seviyede bir Oyunmuş unutmuşum 2. Oyunda önce hafıza tzeliyoruim çok iyi oldu.Merakla bekliyorum bir an an önce çıksada oynasak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka iyileştirildiyse mücadeleler daha güzel olur. Düşmanların açısal görüşlerini artırmış olmalarını bekliyorum bu sefer ilk oyunda çok körlerdi. Gizliliği sadece köpeklerle baltalamaktansa insanların sese karşı duyarlılığını da artırdılarsa yeterli seviyeye gelmiş demektir zaten.
  • Cyberpunk'ın çıktığı sene bu oyuna Goty diyenler var. Güzel espri sağlam güldüm ayrıca Goty olunca ne oluyor orası da ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 oyunlar açısından çok güzel bir yıl olucak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 için de öyle diyorduk ama olmadı
  • Şurdaki kaç kişi acaba gerçekçi+ zorlukta bitirmişte oyun hakkında konuşuyor.Oynayında bakın bakalım oyun nasıl gerçek hayatta gibi okup zevk veriyor.Açmışlar kokay veya normalde bık bık ediyolar.
  • bıktık bu oyunun bu kadar övülmesinden
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Cyberpunk'ın çıktığı sene bu oyuna Goty diyenler var. Güzel espri sağlam güldüm ayrıca Goty olunca ne oluyor orası da ayrı. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Hacım çıkmayan iki oyuna GoTY demek esas gülünecek durumdur. Dur bi çıksın ikisi de bakalım nedir ne değildir? Sonra duruma göre yıl sonuna doğru yapıştırırız GoTY rütbesini..
  • 2 oyun da süper olacaktır ancak cyberpunk bence GOTY olur.
  • Eee bu oyunda Hastalığa yakalanan Hayvanlar olmayacak mı, Sadece Gaz çıkaran düşman mı eklenmiş..Çok daha fazlasını beklerdim bu yönden..Grafikler, animasyonlar, yapay zeka, Oyun alanları daha gelişmiş ama bunlar zaten nesil farkından dolayı olması gereken şeyler...İnşallah deneyim farkı çok vardır ilk oyunla arasında...Uncharted 4'ten sonra biraz korkularım var, Mesela o çok hikaye odaklı gidip aksiyonu çok kısmıştı...Umarım bu oyun herşeyi orantılı yapar..
  • Şu oyunun Türkçe sesle çıkmasına hala inanamıyorum. Biraz ucuzlayınca kutulu almak farz oldu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şurdaki kaç kişi acaba gerçekçi+ zorlukta bitirmişte oyun hakkında konuşuyor.Oynayında bakın bakalım oyun nasıl gerçek hayatta gibi okup zevk veriyor.Açmışlar kokay veya normalde bık bık ediyolar.


    Hocam senin mantalite korkunç ha.. Bir oyunu bitirmek için en en en zorda oynayıp içinden mi geçmek gerek? Ya adam PS3'ünde Haziran 2013'te bu oyunu oynayıp bitirmişse o vakit nabacaz? En kral zorluk afetzede.. O zaman adam yerine koymayacak mıyız onun yorumlarını? Ne yalan söyleyeyim bu tip yorumları gördükçe hem seviniyorum (böyle olmadığıma) hem üzülüyorum (böylelerin olduğu yerde yorum yapmama)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şu oyunun Türkçe sesle çıkmasına hala inanamıyorum. Biraz ucuzlayınca kutulu almak farz oldu.


    Valla 430TL olunca standart sürüm. Ben pek yadırgamıyorum..
  • TLOU2 yi bir sürü editör oynadı hep bayılmışlar beğenmeyen yok. Çok gerçekçi mekanikler var.
    Cyberpunk'a daha fazla negatif preview geldi. Bazı özellikleri çıkardığından beri hep olumsuz eleştierilere maruz kaldı. Deus Ex çakması gibi yarattığımız karakteri bile göremiyoruz, ateş etme mekanikleri gibi bir çok konuda geride kalıyor. Şansı daha düşük.
  • Bir oyunun iyi olması için gerçekçi mi olması gerekiyor, bu nasıl bir mantık ya? Bir de herkes en zorda mı oynamak zorunda, bilerek mi bu kadar gıcık olmaya kasıyorsunuz kendinizi?
  • Oyunun iyi olacagindan suphem yok tartismasiz gene cok iyi bir devam exc oyunu geliyor...lakin red dead redemption 2 nin goty olamayip god of war in goty oldugu bir donemde artik goty de pek bir anlam ifade etmiyor..etmedigi gibi tartismaya acik bir hale geliyor..rdr2 hic sevmedim bana gore cok agir bir oynanisi olmasina ragmen gerek hikayesi, gerek grafikleri, gerek oynanabilirligi gibi etkenler goz onune alindiginda gow dan cok daha iyi olmasina ragmen goty olamamasi akilda soru isaretlerine neden oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.