Şimdi Ara

Nvidia Daha Fazla PC Klasiğini RTX Ekleyerek Yenilemeyi Planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Quake II RTX sadece bir başlangıçtı. Nvidia daha fazla PC klasiğini gerçek zamanlı ışın izleme desteği ekleyerek remaster yapmayı planlıyor.
     
    Nvidia'nın Lightspeed stüdyosu için verilen iş ilanında "Geçtiğimiz 10-20 yılın nitelikli oyunlarını seçiyoruz ve bu oyunların harika kılan oynanışına sadık kalırken gerçek zamanlı ışın izleme sayesinde en son teknolojiye sahip görseller ekliyoruz." yazıyor.
     
    İlki 'bildiğiniz ve sevdiğiniz' bir oyun olacak.
     
    1997'de çıkan oyuna gerçek zamanlı ışın izleme desteğini ve doku, çevre iyileştirmeleri gibi diğer grafiksel geliştirmeler sunan remaster sürüm Quake II RTX Haziran ayında  Windows PC ve Linux için çıkmıştı. Oyunu sadece RTX ekran kartlarında oynamak mümkündü ve minimum NVIDIA GeForce RTX 2060 öneriliyordu.




  • Doom ya da Half Life?
  • Kartlar istedikleri kadar satmayınca ne yapacaklarını şaşırdılar tabi. %20 ucuz olsa %50 daha fazla da satar eminim çünkü nvidia kalitesi ve son teknoloji insanı çekiyor ama amd yarı fiyatına aynı performansı sunuyor kimse yüzüne bakmıyor pazar payları belli.
  • Bizim kartlar desteklemiyor ya.. Yapın anasını satim her klasik oyuna yapın :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kartlar istedikleri kadar satmayınca ne yapacaklarını şaşırdılar tabi. %20 ucuz olsa %50 daha fazla da satar eminim çünkü nvidia kalitesi ve son teknoloji insanı çekiyor ama amd yarı fiyatına aynı performansı sunuyor kimse yüzüne bakmıyor pazar payları belli.


    Aynen hocam. Şahsen benim 1080 patlarsa 1-2 yıl sonra garanti de bitince.. AMD alırım bakarım keyfime o kadar vergi vs ile alınmaz artık nvidia kartı bu ülkede.
  • quote:

    Oyunu sadece RTX ekran kartlarında oynamak mümkündü ve minimum NVIDIA GeForce RTX 2060 öneriliyordu.


    Yanlış bilgi. Quake 2 RTX'i VK_NV_ray_tracing uzantısını destekleyen her kartta deneyimleyebilirsiniz. Performans olarak sürüneceği muhakkak olsa da illa açabilmek için RTX karta gerek yok. Gtx 1060 dahi destekliyor bu uzantıyı.

    https://vulkan.gpuinfo.org/****.php?id=6774

    https://vulkan.gpuinfo.org/****.php?id=6857

    Extensions kısmında arama yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.