Şimdi Ara

Porsche ve Boeing, uçan elektrikli araç geliştirmek için ortak çalışacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Taşımacılığın geleceğinin nasıl olacağı konusunda çok sayıda teori olsa da, henüz kimse hangi teknolojilerin kullanılabilir olacağını bilmiyor. Şirketlerin birçoğu elektrikli ve otonom araçlara yönelmiş vaziyetteyken Porsche ve Boeing gözünü yukarılara dikmiş durumda.



    Hava taşımacılığının geleceği üzerine çalışacaklar



    Her iki şirketin de yaptığı açıklamada, Porsche ve Boeing'in elektrikli bir uçan araç geliştirmek ve kentsel hava hareketliliğinin özelliklerini keşfetmek için bir araya gelecekleri belirtiliyor. Bu açıklama sadece uçan arabalar geliştirmeye odaklanacakları anlamına gelmiyor. Ortaklığın ana hedeflerinden biri de, uçan araçların taşımacılık yaptığı bir dünyanın nasıl olacağı fikri ve kavramları üzerinde çalışmak.



    Kentsel hava hareketliliğini araştıran bir havacılık şirketi olan Boeing NeXt'in Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Steve Nordlund konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: "Bu işbirliği, güvenli ve verimli bir yeni mobilite ekosistemi geliştirme çabalarımıza dayanıyor ve önde gelen bir otomotiv markasıyla birinci sınıf bir kentsel hava mobilitesi aracının geliştirilmesini araştırmak için bir fırsat sunuyor."





    Bu ortaklığın ne tür bir meyve vereceği henüz bilinmese de, hava taşımacılığının geleceği konusunda önemli hususların belirlenmesinde rol oynayacağı söylenebilir. Porsche ve Boeing'in bu alanda yalnız olmadıklarını ve Hyundai şirketinin de uçan araç bölümü için bir NASA mühendisini işe aldığını da belirtmeden geçmeyelim.








  • Boeing önce düzgün/güvenli çalışan uçak üretsin. 2 büyük kaza oldu 300 den fazla insan vefat etti. İlk kazada hatayı kabul edip önlem almak yerine 3 maymunu oynadılar. Ama iki firmanın ortak paydada buluşması şaşırtmadı biri emisyon/diesel-gate wag grubu diğeri mcas-gate boeing.

  • zolzauza kullanıcısına yanıt
    Şu yazdığın yoruma verilebilecek tek cevap YUH! olsa gerek. Evet adamların şu son işte batırdığı su götürmez bir gerçek fakat! 1968' ten beri Dünya semalarında en fazla uçağın imalatçısı bu firma. Uzay konsorsiyumunda söz sahibi. Pek tabii son kazadaki tavrı kabul edilebilir değil firmanın ama "düzgün çalışan bir hava aracı üretsin" çok iddiaalı bir laf olmuş. Diesel gate konusuna gelecek olursak, otomotiv motor OEM şirketinde çalışmış birisi olarak olayın düşündüğünden çok farklı olduğunu söyleyebilirim sana. Emisyon problemi yıllardır var olan bir problem ki aslında BOSCH' un wag grubundan (wag grubu araç sahibi değilim) daha fazla suçlu olduğu bir konu. Olay yalnızca Avrupalı üreticiler karşısında geride kalan ABD' nın otomotivde yeni bir çıkış yakalamak için zaten bilinen bir konuyu göz önüne çıkartıp buradan yürümeye çalışmasıydı, yalnızca Tesla ile yürümeyince yine R&D' de boy ölçüşemeyeceği Avrupalıların gerisine düşecekler. O zaman bahane ne olacak çok merak ediyorum, piller çevreyi çok kirletiyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 12 Ekim 2019; 20:36:23 >




  • almanya ve fransa türkiyeye silah ambargosu uyguluyormuş. porsche ve peugeot görmek istemiyorum bende o halde. göndermesinler türkiyeye arabalarını. donanımhaber haberinide yapmasın. haberinide görmek istemiyorum. reklam parası için yaşadığınız ülkenin çıkarlarını satmayın.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    reklam yapıp paralarını almak güzel tüketicinin bilinçli olup bunları almaması gerek.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Boş yapma, iş oraya gelirse elindeki telefondan evindeki bilgisayarına kadar bir çok şeyden vazgeçmek zorunda kalacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat.cinar

    Boş yapma, iş oraya gelirse elindeki telefondan evindeki bilgisayarına kadar bir çok şeyden vazgeçmek zorunda kalacaksın.
    vazgeçtim zaten. böyle içi dolu dolu yazıyorum. bmw mini cooper sattım kia toyota aldım, mitsubishi klima vardı vestel var. siemens ocak vardı vestel oldu. dolu dolu yazıyorum. toyota chr türkiyede üretiliyor. aldım kullanıyorum. doldu mu biraz? yerli marka çıksın onu alacam inşallah. ve çevrede böyle örneklerde çok görüyorum. öyle hani entel dantel tekim falan değil yani.
    .
    neyimiz eksikki ne üretemiyoruzki vazgeçeceğimiz nedir? onlar düşünsün satışı düşen ayfonu türkiyeye satmayı. huweinin ezdiği samsungu bize 11,000 liraya itelemeyi. onlar gelsin bana yalvarsın nolur şu ayfonu al 11,000 lirayı samsunga ver diye. ben para veriyorum ben. güç bende. benim param. istemezsem vermem. öncelikle gücünün farkına varmanı tavsiye ederim. ticarette para silahtır. sen ayfona para veriyorsan silah sende güç sende demektir. yok biz amerikaya vestel satıyorsak parayı abd veriyorsa güç abd vatandaşında demektir.
    .
    rusyada ukraynada augmentin antibiyotik görmedim. ölende yok orada. çaresini bulmuşlar başka ilaçlar kullanıyorlar.
    .
    daha doldurim mi? bu gün gittim banka hesabı açtım "TROY" banka kartı aldım. "TÜRKİYE ÖDEME YÖNTEMİ". master değil visa değil amerikan ekspress değil. troy. sen daha adını bilmiyorsundur. ama ben yazdıklarımı dolu dolu yazıyorum. troy kredi kartıda alacağım. aidat havale eft sınırsız ücretsiz. olaki ücretli olsun yinede troy kart kullanacam. iş bankası maksimiles karta 160 lira ücret alıyor. neden vereyim? eft 6 lira havale 4 lira neden vereyim? master visa karta güle güle çekecem. vazgeçtim masterdan visadan zaten. yurt dışında troy geçmiyormuş. noolmuş yani türkiyede troy kullanırım yurtdışı içinde ayda yılda 1 master visa kullanırım. visa master hiç kullanmasam ne olur?
    .
    iran vatandaşlarına cayır cayır canada vatandaşlığı veriyorlar. güya batı iranla ters. yemeyin bunları. abd, türkiye ve çine fazladan çelik vergisi uyguladı, kanada dan ise çelik alımını artırdı. la bu ne biçim oyun böyle. abd kanada ile kankardeş ama kanada iranlılara kucağını açıyor. almanya silah ambargosu uyguluyor, 2 gün önce arkadaşım dedi annesi almanya vizesine başvurmuş 5 yıllık şengen vermişler. neden? annesi gidecek orda para harcayacak çünkü. sana vatandaşlıkta verirler vizede verirler, ama senden çıkarları yoksa sen onları yalayarak temizle istersen hiçbir iyilik göremezsin bunlardan. bunlardan neden vazgeçemeyeceğiz?
    .
    dolar almıyorum. alacaksam illa altın alıyorum. daha doldurim mi? boş zannediyorsan doldurim akla gelmeyen adını bilmediğin şeyler yapıyorum. telefonda yani kullanıyorum google değil. bilgisayarda çıksın yani kullanacam ne kadar bizim olursa o kadar iyi. hiçte şikayetçi değilim. google olmaz olsun dert değil. youtube olmaz olsun. facebook olmasın vkontakte kullanırım. whatsap olmasın bip kullanırım. yani nedir vazgeçemeyeceğimz şey ben anlamıyorum. mirc vardı şimdi yok. microsoft messenger vardı hastaneler bile grup kurmuştu ilaç deposundan ilaç siparişi microsoft messengerdan veriyordu. vazgeçilmezdi şimdi yok. 10 sene sonra zaten whatsap ta gider. şimdi gitsin dert mi? 20 yıl cs go vardı bitti gitti. nedir yani pubg den mi vazgeçemeyeceğiz?

    ekleme foto koyim ferdinand porş ve hitler. porşun ürettiği ilk araba.
    Porsche ve Boeing, uçan elektrikli araç geliştirmek için ortak çalışacaklar
    .
    vosvos tospaha. al sana nazi kökü. porşun ilk arabası. uçağa havaya kaldırıp, çocuklar üzerinde, atmosfer basıncı deneyleri yapıp acaba kaç metre yukarıda ölecekler diye deneyleri ben yapmadım. 1000 metre kulağından kan geldi, 2000 metre gözlerden kan geldi, 3000 metre bayıldı, 4000 metre öldü. bunlar yaptı bu deneyleri. bunlardan mı vazgeçmek zor? para bizde gözünüzü seveyim dünya sıralamasında arabistandan öndeyiz. bizde daha çok para var. onlar düşünsün bizdeki parayı nasıl alacaklarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 15 Ekim 2019; 2:29:3 >




  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Yok dolduramadın, yine boş.

    Kia, Toyota CH-R aldın da bunlar Karadeniz'in suyu ile mi gidiyor? Ya da Güney Kore ile Japonya ne zaman kardeş ülkeler oldu? CH-R modelinin Türkiye'de üretilmesi birşey ifade etmiyor bu araç "ithal" biz montajlayarak, çoğaltarak 1 kazanıyorsak; sen satın aldığında, her bindiğinde dışarıya 1000 kazandırıyorsun.

    Samsung'a, Apple'a sallamışsın. Ne alırsan al, ne kullanırsan kullan yine sana karşı olan ülkeleri zengin etmeye devam edeceksin. Vestel'in, General Mobile'n telefonunu aldın diyelim işlemcisinden işletim sistemine kadar bir çok bileşeni, teröristlerin arkasında duran, besleyen, senin karşına geçen ülkenin ürünü, iPhone Samsung almaman çözüm değil bana "artık telefon kullanmıyorum" diyebilmen lazım. Aldığınla da bitmiyor o telefonu kullandığın her an teröristin mermisi oluyor. Kullandığın uygulamalardan, telefon faturasının belli bir ücretine kadar hep dışarıya kazandırıyorsun.

    Özel bankaların ödeme yöntemini TROY yapsan ne olur? Kredi kartı kullanıyorsan faizli ekstren ile yine paran dışarıya akacak. Sadece yerli bankanın yerli ödeme yöntemli kartını kullanıyorsan ne alâ, helal olsun.

    Yaani arama motorunu kullanıyormuş, bütün webi kendi teknolojisiyle Turkcell'in indexlemesi, bunu yerli algoritma geliştirerek oluşturcağı yerli sunucularda saklaması sana inandırıcı geliyor mu? Seneye Mars'a insanlı uçuş yapacağız deseler daha inandırıcı. Verileri Google ve Yandex'ten alan Google API'si kullanan Geliyoo kadar yerli bir arama motorunu kullanarak ambargo uygulamış olmuyorsun.

    Facebook, Instagram vs kullanmazsın anlarım o kadar dert değil de Youtube'n bir alternatifi yok zibilyonbytelı aradığın aramadığın her içerikten videoyu bulabileceğin eşsiz bir hazineyi, çevrendeki herkesin kullandığı kişiler arası mesajlaşmada tekel haline gelen WhatsApp'ı "kullanmam yaağğ ne olacak" demene kendin bile inanmadın. Bugün kaç kere WhatsApp'a girdin bu hafta kaç kere Youtube'da video izledin kim bilir.

    İçtiğin sigaradan tut, aldığın ambalajlı gıdalara kadar, bindiğin uçağın yakıtından tut, içtiğin ilaçlara kadar şampuanından diş macuna kadar üzerindeki kıyafetlerin boyasına kadar, içtiğin suyun şişesine kadar hemen hemen herşeyde paranı dolaylı yoldan teröristlere veriyorsun, veriyoruz, vereceğiz. Boş yere alternatif aramayın, en temel ihtiyaçlarımızın bile yerli bir karşılığı yokken burada boş yapmayın.

    Severek izlediğim ufuk açan Video Eğitim kanalının Dünya'yı kim yönetiyor serisini izlemenizi tavsiye ederim paranızı nasıl ne şekilde kaptırdığınızı, sistemin nasıl işlediğine bir bakmanızı öneririm.


    https://www.youtube.com/playlist?list=PLyUz7dQ1v81V5xqWBaxCnMaqHlLE671st

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yediğin domatesi taşıyan kamyonda benzin yakıyor şimdi domates yerli değil mi? yani cevap vermek için yırtınmışsın resmen. benim yaptıklarımın faydası var mı var. sen hiç faydalı birşey yapıyormusun bu ülke için. cevap verene kadar ne yaptın kaç dikili ağacın var onu söyle bakim?
    .
    1 bebeğin 2,5 yıllık bezi için kesilen miktarda ağaç dikilmesi için tema vakfına bağışta bulundun mu?
    .
    adore mobilyadan kargo parasını gönder kedi evi bizden kampanyası için hiç kedi evi sipariş ettinmi?
    .
    yani ülkeyi bırak, bu ülkeyi sevmediğin belli. doğaya insanlığa bir faydan var mı peki?
    .
    ha bu arada gemi batarsa sende içindesin bilgin olsun. ülke battımı sanada güle güle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.