Şimdi Ara

Gravity Industries, uçan giysisine silah ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gravity Industries, uçan giysisine silah eklediGravity Industries isimli şirketin geliştirdiği uçan giysiye silah monte edildi. Henüz gerçek mermiler atamasa bile giysiye eklenen Airsoft tüfeği ile yapılan uçuşun görüntüleri bir videoda paylaşıldı.



    Gravity’nin talebi üzerine James Bruton isimli mühendis tarafından geliştirilen prototip ile ilgili detaylar, aynı videoda izleyiciye aktarılıyor. Mühendisin geliştirdiği prototipte bir taret üzerine yerleştirilen silah, pilotun baktığı yöne doğru hareket edebiliyor. Tony Stark’ın Iron Man giysisine benzetilen tasarımda pilot örneğin aşağıya baktığında silah da aynı istikameti gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty: Modern Warfare, tam 175 GB depolama alanı istiyor! 



    Prototipin geliştirilme safhasının başlarında silahın sağa ve sola hareket etmesini sağlayan özellik ise maalesef daha sonra kullanılmamaya başlamış. Bir çoğumuzun da tahmin edebileceği üzere bunun nedeni, silahın pilotun kafasına çarparak kazalara meydan vermesini engellemek olduğu belirtilmiş.



    Orduların ilgisini çekiyor



    Alanında bir ilk olmayan söz konusu prototipin benzeri, hatırlanacağı üzere Fransız mucit Franky Zapata tarafından da kullanılmıştı. Flyboard Air adı verilen giysiyle Paris Bastille Günü törenlerinde bir uçuş gerçekleştiren Zapata, elindeki oyuncak tüfekle izleyicilere bir gösteri yapmıştı. Zapata aynı giysiyle Manş Denizi’ndeki Dover Boğazı’nı uçarak geçmişti. İlk denemede başarısız olan mucit, 4 Ağustos’ta yaptığı denemede bu kez başarıya ulaşmıştı.



    Gravity Industries, uçan giysisine silah eklediBu tür kıyafetlerin ülke orduları tarafından silah maksatlı kullanılıp kullanılmayacağı henüz net olarak bilinmiyor. Ancak gösteriye çıkan prototiplerin silahlarla birlikte sergilenmesinin arkasındaki amacın tam da bu maksatla olduğunu kestirmek zor değil.



    İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson’un daha Nisan ayında silahsız olarak yapılan gösteride Gravity ile görüştüğü biliniyor. Bakanın burada şirketin kurucusu Richard Browning ‘e bu giysiyle bir gemiye saldırı düzenlenip düzenlenemeyeceğini sorduğu ifade ediliyor.




    Kaynak:https://futurism.com/the-byte/adding-guns-flying-iron-man-jet-suit







  • kendini vuracak haberi yok...

  • tabi düzenlenir.
    sonuç: one dead
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Yesin başını hemen silah öldürme isteği

  • Kafama sıkar uçar giderim temsili.
  • Sola baktığında kendi kafasına sıkar gari??

  • Red alert 2 de uçan adamları hatırlıyor muyuz?

  • O namludan çıkan ses sağır eder adamı

  • Yeni bir intihar yöntemi bulmuşlar. Yine de favorim Euthanasia Coaster.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 12 Ekim 2019; 0:30:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Adam bu teknolojiyi yapmış. O kapalı konumda biyere takılmasın diye. Aktif halde kendini vurmayacak şekilde yukarı çıkıyordur. Ama uçarken geri tepme ile uçuş kontrolünü kaybedebilir.

  • Ateş alan gerçek silahtan yayılan ses dalgaları pilotu sağır edebilir. İleride ona bir çözüm üretmeleri gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.