Şimdi Ara

SteelSeries yeni Sensei Ten oyuncu faresini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kulaklık tarafında son dönemde Arctis serisine önemli katkılar yapan SteelSeries diğer ekipman tarafında da hareketli. Firma üst seviyeye yönelik olarak yeni bir oyuncu faresi duyurdu.


    SteelSeries Sensei Ten özellikleri ve fiyatı


    SteelSeries Sensei Ten adındaki yeni oyuncu faresi PixArt ile ortak geliştirilen TrueMove Pro sensörünü barındırıyor. TrueMove Pro sensörü 18 000 DPI/CPI hassasiyet seviyesine kadar çıkabiliyor ve saniyede 450 inç – IPS tarama hızına sahip. Ayrıca 1:1 hareket yakalama kabiliyeti sunuyor.


    Ayrıca Bkz.Instagram Threads uygulaması indirmeye sunuldu

    Diğer taraftan gövde konforlu bir tutuş için tasarlanmış. Gövde üzerinde toplamda 8 tuş yer alıyor ve mekanik tuşlar 60 milyon basışa kadar dayanıklı. Ayrıca entegre bellek sayesinde 5 profile kadar saklanabiliyor.


    RGB aydınlatmayı da unutmayan fare logo ve tekerlek tuşu üzerinde bunları sunuyor. Son olarak farklı sebeplerden ötürü sensörün zemine çok küçük açılarla boşluk bırakması da tolere edilebiliyor. SteelSeries Sensei Ten oyuncu faresi 80 Avro fiyat etiketine sahip.


     







  • 350-400 lira civarında olsa düşünmeden alırım ama 600 tl civarında satılır ve hüsran olur
  • Sadece duyurmuş mu? Lansman falan yapmamış mı? Sonuçta bir mause dan bahsediyoruz, üstelik "en sevdiğimiz kıymetlimiz" RGB li

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Rival 600'ü 320 liraya aldığımı düşünürsek sitelerden indirim atağı beklemek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    Rival 600'ü 320 liraya aldığımı düşünürsek sitelerden indirim atağı beklemek lazım
    rival 600'ü alacaktım ama çok büyükmüş o yüzden almadım. benim elim küçük. ec2-a boyutlarında.
  • en güzel kasa bu sensei raw tipleri, ama fiyatlar çok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuş lastikleri eriyormu ondan haber verin. sırf bu eriyen lastikler yüzünden steelseriese yaklaşamıyorum. gidip logitech aldım

  • Anlaşılan SteelSeries özüne dönüyor. İlk oyuncu mouse'um Xai'idi. SteelSeries çok iyi iş çıkartmıştı. Tasarımı ona benziyor. Daha sonradan 1 Kinzu, 3 tane farklı Sensei kullandım. Şu anda elimde Sensei Wireless modeli var. SteelSeries yıllardır farklı mouse çıkartıyor ama hiçbirinde Sensei Wireless malzeme kalitesi ve şıklığını yakalayamadı. O yüzden hiçbirini satın almamıştım. Sanırım Sensei Ten'de biraz olsun imajlarını düzeltmişler.

    SteelSeries yeni Sensei Ten oyuncu faresini duyurdu




  • 70 dolar amazonda tahmini 550₺ falan olur 600 olursa saçmalık olur

    Razer Viper bekliyorum bende tr gelmesini gelmezse amazon babadan alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Viper güzel duruyor baya, sayende görmüş oldum.
  • Bu mouse şu anda 399TL sanırım alıp kullanan olmamış.
  • Steelseries sensei ten sanırım sol el forumlu bir mouse bu ürünün sağ el formu varmı bilgisi olan varmı?

  • Ben aldim alisamadim icin begenmedim bazi bana uymayan sikintilari var mouse iki el icin uygun diyor bu yuzden sag el ile tutarken mouse nin sol tarafinda sikinti yok ama sag tarafta elde bosluk yapiyor. Tutusumla alakali mosueyi claw grip seklinde kullaniyorum mouse ozellikle palm icin yapilmis denge merkezi ileride kalıyor. 92 gr bana agir geldi razer deadhadder v2 daha hafif. Mouse program araciligi ile x.y hassasiyetini ayri ayarlayamiyorsun. Razerde bu ozellik var. Yine tusumla alakali yan taraftan tutup kaldiriyorum yanlar ust ile ayni malzeme ile yapilmis elimden kaymasin diye biraz daha sikarak kaldimam gerekti. Bu sebeple iade ettim. Sensor kaliteli olabilir ama her mosue padde hassas davranmiyor porge pad aldim ince ayarda atlama yapiyor. Mouse paddeki minik gozeneklerden pubg vb oynuyorsaniz uzaklar sikinti. Mouse ile ayni marka kaliteli padde yapmayabilir sadece her mouse padde ust seviye okuma alinamadigini belirttim. İyi taraflari ledler rgb istegin tonda renkte ayarlayabiliyorsun. Sag el kullananlar razer deadhaddere baksin birde ozellestirmeleri daha fazla sensorude ayni 3389



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 26 Mayıs 2020; 20:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.