Evet oyundan görüntüler hafiften gelmeye başladı ...Ama bu görüntüler insanın kafasında soru işaretleri bırakıyor...Nerede savaşıyoruz ...???Bu arada bu muhteşem video'da Türk bayrağınımı gördüm yoksa banamı öyle geldi...Bana kalırsa bu 4.seri Irakta geçiyor.Modern Teknolojiden bahsediliyor video'da...Artık eski savaşları geride bırakıyoruz...COD severler memnun kalırlarmı artık bu değişimden kendileri yorumlasın...
Call of Duty geliştirme takımına yakın olan güvenilir kaynaklar, sadece Call of Duty 4’ün varlığını doğrulamadı; aynı zamanda oyunun mekânı ve modern çağ savaşlarını konu alacağı gibi bazı çok önemli detayları da ortaya koydu.
Edinilen bilgilere göre, Call of Duty 4’ü serinin ilk iki oyununun yapımcısı olan Infinty Ward tasarlıyor. Infinity Ward, Treyarch ve Activision üçlüsü arasındaki anlaşmaya göre Infinty Ward serinin çift sayılı üyelerini, Treyarch ise Call of Duty 3 gibi tek sayılı üyelerini tasarlayacak. Fakat Treyarch, Call of Duty 2: Big Red One’ı da tasarlamıştı.
Daha önce bahsedildiği gibi, Call of Duty 4, 2. Dünya Savaşı’nın paramparça olmuş mekânlarından uzaklaşıp günümüze gelecek. Electronic Arts’ın Battlefield serisi ile aynı yolu takip edip yüzünü Orta Doğu’ya mı çevireceği ise henüz belli değil.
Bunlara ek olarak Call of Duty 4’ün diğer savaş ve FPS oyunlarıyla karşılaştırılamayacak derecede teknik kapasiteye sahip olacağı belirtildi. Öyle ki türün diğer örneklerinde rakibin başı üzerinde iki ya da üç kritik nokta varken, Call of Duty 4’te 16 tane olacak. Bu da rakibin miğferinin yan tarafına ateş ederseniz miğferin dönmesine, ya da miğferin baştan uçmasına neden olacak. Ayrıca rakibi kulağından bile vurabileceksiniz.
Her ne kadar Call of Duty tek oyuncu moduna ağırlık verse de çok oyunculu mod da üzerinde durmaya değer. Çok oyunculu modun 54 kişiye kadar destek vereceği belirtiliyor. Oyun konsollarla beraber bilgisayarlar için de piyasaya çıkacak. Call of Duty 3 ise sadece konsollar ve PSP için yayınlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCREAM_BG -- 3 Aralık 2007; 22:11:17 >
cod4 çıkana kadar bende ekran kartımı yenilemiş olurum inş. rahat rahat oynarız böylece fps düşüklüğü olmadan kar98 türü silahlar yine mutlaka olacaktır ama biraz daha gelişmişi tabiki
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
Infinity Ward beni hayal kırıklığına uğrattı, yıldır cod2 den sonrası için oyun bekliyorduk çıka çıka ırak savaşıyla ilgili çıktı biz beklerdik ki gene 2. dünya savaşıyla ilgisi olsun
TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersBloğumAdana25+http://aresturk.blogcu.com
kar98 mp44 m1 bu silahlar codla özdeşleşti nerdeyse... umarım infinity ward benim aklıma gelen bir zeka pırıltısıyla :) multi play için ww2 seçeneği de koyar böyle bir MOD hiç de zor değil... cod serisi WW2 oyunlarının mifenk taşıdır ki multiplayer fps olarak bence en iyisidir ( oyuner)
Buram buram amerikan propagandası kokan 1 oyun olup çıkmış... Başka hiç bir şey söylemiyorum... Alliance: The Silent War COD 4 e çembeyi takıcak gibi.hem kullanılanılabilen 200 ün üzerindeki silah yelpazesi hemde konu olarak... [line]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 25 Mayıs 2007; 2:32:56 >
walla bence karamsar olmayın.. kar98 in yerine onun gelişmişi gelicek sonuçta... kimbilir ne süper bişi yapıcaklar daha güzel olacakk...
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersBloğumAdana25+http://aresturk.blogcu.com
LeanBack
Uzaklaştırılmış 14 gün cezanın 8 günü kaldı.
7 Mayıs 2007; 23:52:33
quote:
Orjinalden alıntı: _quest1on_
öldüreceğin kişiler müslüman değil terörist olacak kanaatimce
Sonuçta müslümanlar=terorist imajı oluşturulmaya çalışılıyor senelerce.Neden halkı müslüman olmayan terorist gruplar yok oyunda.Yani oyunluktan çıkmış counter da teroristlerin hangi ırktan olduğu belli değil.Keşki böyle yapılmasaydı oyun.
doğru diyosun yalnış yazdım bende ama oyunda malesef bunları öldürecez öldürecğimiz kişiler müslüman olacak
ben vaz geçtim oynamıcam bu oyunu ...
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: leanback
BENCE MÜKEMMEL OLMUŞ ŞİMDİKİ SAVAŞLARI ANLATIYO
IRAK İLE AMERİKA ARASINDAKİ SAVAŞ
RUSYA İLE ÇEÇENLER ARASINDAKİ ŞAVAŞ KONUSU
VE TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE BAŞA ÇIKIYORUZ GALİBA BEN ÖLE GÖRDÜM
hangi terör? çeçenlerin yaptığı? ıraklıların yaptığı? yoksa abdnin yaptığı?
memet olm yine yazmıym dedim ama senle bi türlü anlaşamıyoruz
ben alıcam dicemde kaldıracak pc yok bende alsam bile single oynamam direk girer mp oynar ıraklı peşmerge olurum. ne zevkli olur amerikan jonylerini vurmak
çıksın oyunu bi görelim bakalim .hemen karar vermeyelim oyun hakkında .bi ak47 alalım ortamı görelim . en azında sp iyi olacak multi sağlam olursa iyi olur tabi
Affedersiniz oyunu sevmeyen arkadaşlarımın eminimki yapısına veya grifiklerine sözü yoktur Burda demek istedikleri Abd nin ırak a yaptığı değilde ırağın veya çeçenlerin törörüdür 'Kedi ulaşamadığı ciğere pis der' Ammerika da bu oyun da bunu demek istemiş Oyunda Amerikalısın ıraklılar seni ve arkadaşlarının işkence yapıyor Bu oyun +99999 olsa bile küçüklerde bunu oynayacaktır böleliklede ırağın terörist ve kötü olduğunu düşünecektir Çocukta psikoloji alt üst olucak (beyni sulanacak ) Halbuki ASIL TERORİST=ABD Iraklıların teroristlerinin çoğunda AK-47 hadi neyse Colt tabanca ABD malı(%98) Bazılarında da ABD yapımı bozuka var sizce bunları nerden bulmuş olabilir......
Evet biraz hayal kırıklığı yaşattı WW2 sevenlere (özellikle DDay sahneleri). Ama oynanmayacak ir oyun değil. Bilinçli olunduğu sürece biz zaten Amerika'nın yaptıklarını biliyoruz.
Arkadaşın da dediği gibi ABD yapımı silahlar var şu an Irak'ta
Daha dün CoD 2'nin MP'sine başladım ve bu oyunun çıkmasını ve MP olarak oynanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
DN: Gerçekten mükemmel bir atmosfer ortaya çıkıyor
Yani şimdi oynadığımız COD2 farklı mı.. MP44 üne bayıldığımız Almanlar da soykırım yaptı vs. vs.. Bunları oyunla alakalandırırsak oynayacak oyun kalmaz... Çatışmaya devam.