Şimdi Ara

WhatsApp uygulamasına kendini imha eden mesaj özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendini imha eden mesajlar, hassas bilgiler paylaşılması söz konusu olduğunda faydalı olabiliyor. Zira bu özellik başta Telegram olmak üzere diğer mesajlaşma uygulamalarında mevcut ve yakında WhatsApp platformuna da gelecek.
     

    Özellik test aşamasında

    Uygulamaların beta sürümlerini inceleyen WABetaInfo, WhatsApp Android 2.19.275 beta sürümünde, Disappearing Messages adında bir özellik olduğunu ortaya çıkardı. Bu özellik kendini imha eden veya kaybolan mesajlar olarak adlandırılabiliyor. Karşı tarafa göndereceğiniz hassas bir bilginin, belirlediğiniz zaman diliminde kendi kendini silmesini istiyorsanız bu artık özellikle yapmanız mümkün olacak.
    WABetaInfo'daki bilgilere göre, uygulama mesajlarınızı silmek için 5 saniye ve 1 saatlik zaman dilimi seçenekleri sunacak. Bireysel görüşmeler de dahil olmak üzere bu özelliğin gruplarda da kullanılacağını belirtelim. Disappearing Messages yani kaybolan mesajlar özelliğinin önümüzdeki ilk kararlı sürümde sunulması bekleniyor.
      







  • bkz:Telegram

  • Whatsapp bu kadar popüler olmasına rağmen teknik anlamda neden bu kadar geri kalıyor, anlayabilmiş değilim. Ve neden ısrarla Whatsapp tekeli sürüyor, onu da anlamıyorum.

  • Vay be face ile veri toplayan zückerberg'in whatsapp'ı ne kadar kişisel gizliliğe önem veriyor hemen kullanmalıyım.

    Hadi yaşadınız karısını veya kocasını aldatıp arkada iz bırakmak istemeyen insanlar.

  • Ekran görüntüsğ almak çok da zor değil abartmayın faydası yok

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    çok fazla kullanıcısı var ona güveniyor kullanıcı alışkanlıkları öyle hemen değişmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CWaRRioR

    Whatsapp bu kadar popüler olmasına rağmen teknik anlamda neden bu kadar geri kalıyor, anlayabilmiş değilim. Ve neden ısrarla Whatsapp tekeli sürüyor, onu da anlamıyorum.
    Aslında yaptıkları doğru. Bir anda bir sürü özellik ekleyip kullanıcıların kafasını karıştırmiyorlar. Yavaş yavaş verip kullanıcılara alışma süresi veriyor. Çünkü WhatsAppin temel kitlesi orta yaş hatta yaşlılar, teknik bilgisi az. Mesaj atıp/almak ve görüntülü/sesli telefon görüşmesi yapmak isteyenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen watsapp' I benimseme nedenim, az özelliği olması ve kullanım kolaylığı idi.
    Ancak özellik çoğaldıkça sıkıntı da artıyor. Özellik eklendikçe kötüye gidiyor. Biz sadece mesajlaşmak istiyoruz. Saçma sapan özellikler isteyen başka uygulamalara yönelebilir. Ama iş işten geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.