Şimdi Ara

GoPro HERO8 Black önemli yeniliklerle duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün aksiyon kamerası dediğimizde akla ilk gelen isim şüphesiz GoPro ancak iyice kızışan rekabet nedeniyle firma zorlanmaya başladı. Yeni nesil GoPro aksiyon kameraları bu bakımdan farklı yeniliklerle öne çıkmaya çalışıyor.


    GoPro HERO8 Black özellikleri ve fiyatı


    Henüz tanıtılan GoPro HERO8 Black aksiyon kamerasının yeni sensörü 4K 60fps veya Full HD 240fps video kaydı yapabiliyor. 12MP çözünürlüğünde sabit görüntü alabilen kamera WiFi üzerinden Full HD canlı yayın yapabiliyor.


    RAW modu ile ham görüntüleri alabildiğiniz kamera 8x seviyesine kadar yavaş çekim kayıt yakalayabiliyor. Sanal olarak 4 farklı lens eklenen model daha iyi ses algılayabiliyor ve 14 farklı sesli komut verebiliyorsunuz.


    Ayrıca Bkz.Amazon Lojistik, KOBİ’lere destek için geliyor

    Yazılım tarafında ikinci nesil HyperSmooth 2.0 dikkat çekiyor. Yeni nesil çoklu dengeleme seviyeleri ve ufuk dengeleme ile her çözünürlükte daha sarsıntısız görüntüler elde edebiliyor. TimeWarp 2.0 ise hareketlere göre otomatik olarak en iyi kare oranını ayarlıyor ve hızlı çekim videoları daha iyi hale getiriyor.


    10 metreye kadar su altında kullanılabilen cihaz gövde tarafında entegre çerçeve ile geliyor. Böylece farklı yuvalara veya benzeri yapılara yerleştirmek için ek bir çerçeveye gerek bırakmıyor.


    GoPro Mods ise firmanın kendi ürettiği aksesuarlardan oluşuyor. Entegre mikrofonlar ve HDMI çıkışından oluşan Media Mod, LED ışık bloğu Light Mod ve harici ekran sunan Display Mod ilk etapta piyasaya sürülecek.  


    GoPro HERO8 Black aksiyon kamerası için 400$ fiyat etiketi belirlenmiş. Media Mod 80$ iken Light Mod 50$, Display Mod da 80$ olarak satılacak.


     

     



     







  • Valla hangi iş için kullanılacağına bağlı olarak, durumu olanın bunun yerine telefona yönelmesini tavsiye ederim. Zamanında bunlardan 3 tane alan bir tanıdığımız vardı, stüdyo tarzı çekimler yapacaklardı. Kalite düşüklüğünden ötürü hepsini satmak zorunda kaldılar. Ben zamanında S8 almıştım çekimler için, çok daha kaliteli go prolardan. Hatta şimdi yeni telefonların S8'den de kaliteli kameraları var. Hani 3.000-3500TL goproya verene kadar o fiyatlara alınacak telefon daha kaliteli kamera çözümü sunar, artı telefonun getirdiği avantajları da kar kalır. Tabi başta belirttiğim gibi hangi iş için kullanılacağına bağlı. Şimdi motor kaskında S8 ile gezilmez tabi :)

  • GoPro 8'de 4k60... Büyük ihtimalle 9 da da optimizasyon falan yaparlar.

    4k120 GoPro 10 ile gelir.

  • Gerçekten tanıtım videosunu çok beğendim. Müzik efsane olmuş.

    Yeni Vlog ekipmanlarını beğendim. Güzel iş çıkarmışlar. Kalitesini görmek lazım tabi.
    3.5mm mikrofon girişi koymuşlar ama harici mikrofona...
    hero5 kameram için salak gibi kameradan daha büyük mikrofon çevirici almam gerekiyor.
    Aux-to-typeC kablolar ile kalite rezalet oluyor çünkü. Umarım 3.5mm'lik giriş için aynı rezalet yaşanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 2 Ekim 2019; 14:56:32 >
  • Sanki devlet sırrıymış gibi sensör boyutunu söylememişler. Öncekiler gibi 1/2.3 inçlik telefon sensörü mü acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında 2300tl gopro hero 7 black aldım millet çok laf saydı kameraya o kadar para verilir mi diye aslında parasını hak eden kameraydı. Dış baskılar yüzünden iade ettim ayrıca ios 10'da uygulaması çalışmıyor. Geçen ay g3 telefonumdan v30+'ya geçtim o da 2300tl hem kral telefon hemde kamerada goproyu aratmıyor.

  • renega kullanıcısına yanıt
    LG Telefonların son modellerinin hakkını yendiğini düşünüyorum.güzel cihazlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kamerayı alacağım gibi duruyor 7 istiyodum ama 8 in dış kaba ihtiyacı olmaması, hypersmooth a her video çözünürlük/fps de izin vermesi vs gibi güzel özellikler gelmiş çekim kalitesi inanılmaz. gimbala olan ihtiyacı adamlar bitimişler.

    bunun yerine iphone 11 mi alsam diye düşündüm ama telefonu eline alıp vlog çekersin foto çekersin başka bişeyde yapamazsın. go pro zaten o iş için değil yani olur ama o tarz kullanım 2.planda kalıyor. ayrıca gopro daki video çekim modları ve özellikleri hiçbir telefonda yok mesela videoya telemetry ekleme gibi.
  • 2 haftada kararımı vermişim :) kargo dahil ıvır zıvır 400 euroya geldi totalde. ön satıştan aldım tahminimce ay sonuna kadar gelmiş olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    2 haftada kararımı vermişim :) kargo dahil ıvır zıvır 400 euroya geldi totalde. ön satıştan aldım tahminimce ay sonuna kadar gelmiş olur
    Nereden satın aldınız?Cihaz elinize ulaştığında acaba süreç hakkında bilgilendirir misiniz? gümrük vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    Nereden satın aldınız?Cihaz elinize ulaştığında acaba süreç hakkında bilgilendirir misiniz? gümrük vs.

    Alıntıları Göster
    linki vereyim ama işinize yararmı bilmiyorum sitenin ayın 25 ine kadar %10 indirimi var heryerde 450 olunca kaçırmayayım dedim yoksa hala düşünyordum gopro 7 mi alsam diye. böylelikle aşağı yukarı gopro 7 fiyatına geldi.https://www.emag.bg/sportna-videokamera-gopro-hero8-4k-black-chdhx-801-rw/pd/D29ZL6BBM/ bu arada ben türkiyede değilim gümrük falan ödemeyeceğim ama henüz sanırım stoğa girmedi sanırım önümüzde ay başı anca yollarlar.

    edit:
    şimdi MHye telefon açtım stok bilgisi için bana geri dönüş yapacaklar, bu arada sahibinden.comda 3500 den satıyolar hey maşallah fırsatçılara bak 420 euroluk ürünü 545 euroya satıyolar. gerçi tekno mağazalara geldiğinde de fiyatının çok farklı olacağını düşünmüyorum gopro 7 black e bile 2700 lira istiyorlar hala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 24 Ekim 2019; 16:4:46 >




  • GoPro HERO8 Black önemli yeniliklerle duyuruldu

    Sonunda kavuştuk :) karşılaştırma videosu çekmek isterdim ama elimde sadece telefon ve Sony a6000 var ama yinede deneyeceğim birşeyler. Sonuçta farkı görmek lazım ne kadar yeterli ne kadar yetersiz ama tahminimce gün içinde aydınlıkta çekilen videolarda gopro iyi çıkacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    a6000 ile hangi lensi kullanıyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLMaNNN

    a6000 ile hangi lensi kullanıyorsunuz ?
    orjinal çıkan lensini kullanıyorum hala, ekstra lens almadım. karşılaştırma videolarını çektim arada ciddi fark var bir ara editleyip youtube a eklemeyi düşünüyorum. elde a6000 ile dikkatli bir şekilde yürümek bile problemken goproda yürümeyi geçtim hoplayıp zıplasanız bile anlaşılmıyor. tripodlu çekimlerde yada gimbal ile a6000 tabi acayip fark atacaktır çünkü a6000 sensörü gopro ya göre devasa :) ama yinede gündüz çekilen videolarda farkı anlamak zor olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.