Şimdi Ara

Vergi kaçıran iş yerini nasıl nereye şikayet ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
92.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Faturasız bilgisayar satan, ve sattığı ürünlere fiş kesmeyen bir bilgisayarcı var. Bunu şikayet etmek istiyorum ve gerekli cezanın uygulanmasını istiyorum. Fakat nereye şikayet edeceğim konusunda kararsızım.

    1. Emniyete suç duyurusunda mı bulunmalıyım?

    2. Bulunduğum şehirdeki vergi dairesine mi şikayet etmeliyim?



  • ya neden bizim bilgilermizi istiyorlar ki anlamıyorum. KArdeşim suç duyyurusunda bulunuyor git incele senin işin bu. bu yüzden millet şikayette bulunmuyor işte karşı taraf ya belalıysa benim şikayet ettiğim anlaşılırsa falan diye hep korkuyor ve şkayet etmiyor. Keşke herkes böyle vergi kaçakcılarını şikayet etse
  • İnternetten satış yapanları şikayet etmek için ,

    http://www.egirisimci.gov.tr/

    Sahibinden.com üzerinden fotoğraf makinesi satan birisini almayı düşündüğüm makine için aradım. Adam tiko para çalışıyor ve faturasız satış yapıyor,üstelik telefonda beni azarladı münferit soruları cevaplamak için açmadım ben bu ilanı diyip çat suratıma kapattı. 2 kez aradım suratıma kapattı.SMS ile yaptığının terbiyesizlik olduğunu ve şikayet edeceğimi söyledim. "Rahatsız etme" diye mesaj attı.Bende rahatsız değil şikayet edeceğimi söyledim. Yukarıdaki linkten ilanını şikayet ettim. Umarım ceza keserler.

    Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama hem falso bir tarafın var hemde binlerce liralık ürünü alacak adamı azarlıyorsun olacak iş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelozel -- 25 Eylül 2014; 13:19:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.