Şimdi Ara

Borderlands 3'ün Yamasıyla Birlikte; FL4K Nerf'lendi, Zane Buff'landı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Bu yılın başarılı yapımlarından olan serinin 3. oyunu Borderlands 3'yeni bir yama geldi. En sevilen karakter olan ve açık ara en güçlü karakter olan FL4K'in gücü sonunda biraz düşürüldü ve diğer karakterlere yaklaştırıldı. 
     
    Borderlands 3'ün yeni yaması ile birlikte Zane’nin yeteneklerinin verdiği zarar %75 arttı. Gearbox, Zane’in yeteneklerinin fayda sağladığını ancak üst seviyelerde biraz zorlandığını söyledi. Bu güncellemeyle birlikte Zane’nin Digi-Clone’u 15 saniye boyunca kalacak ve %38 daha çok hasar verecek. Ayrıca Zane’in dronu da %50 daha fazla hasar verecek. Drone roketi hasarı da aynı miktarda artırıldı ve Almighty Ordnance Rockets şimdi %75 hasar verecek.
     
    FL4K için ise yeteneklerindeki süre 8 saniyeden 6 saniyeye düşürüldü ve kritik hasar bonusu %50'den %25'e düşürüldü. 
     
    Güncelleme ayrıca Amara'nın Guardian Angel’ının sağlık yenilemesini %100’den %50’ye düşürdü. Silahlar hakkında yapılan değişikliklerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Tam FL4K açmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincap gibi kaldım başlığı okuyunca noluyo ya dedim de Buff kelimesinden sonra hıı yabancı dilde şey yabılmış dedim :D Sanırım FL4K güçleri düşürüldü, Zane için ise tam tersi arttırıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.