Şimdi Ara

Obi-Wan dizisinin yönetmeni belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney+'ın duyurulmasıyla birlikte Disney, Star Wars ile ilgili birçok içeriğin Disney+'a geleceğini duyurmuştu. Hayranların en çok istediği yapım ise Ewan McGregor'ın oynadığı bir Obi-Wan dizisi. Geçtiğimiz ay yapılan D23 Expo etkinliğinde, Obi-Wan'ın dizisinin geldiğini ve Ewan McGregor'ın oynayacağını öğrenip mutlu olmuştuk.



    Ayrıca Bkz.Yeni bir SIM kart güvenlik açığı daha ortaya çıktı



    Şu ana kadar diziye ait başka bir detay yoktu ancak bugün itibariyle dizinin yönetmeni belli oldu. Obi-Wan dizisinin yönetmeni, The Mandalorian dizisinde de yönetmenlik yapacak olan Deborah Chow olarak açıklandı. Yönetmen daha önce; Better Call Saul, American Gods, Mr. Robot gibi dizilerde yönetmenlik yapmıştı.



    Daha önce başarılı yapımlarda yönetmenlik yapmış olsa da, Obi-Wan gelmeden önce The Mandalorian dizisinde yapacağı iş sayesinde Obi-Wan'ı nasıl yapacağı konusunda fikir yürütebiliriz. The Mandalorian 12 Kasım'da yayınlanacak. Obi-Wan için bir tarih henüz bilinmiyor.  








  • Ewan varsa her türlü izlenir zaten. Umarım ilerde film de gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum. Şu star wars evreninde en sevdiğim karakter.

  • şu hamle yıllardır bekleniyor, star Wars hayranlarının uğruna platform değiştirecekleri bir kaç karakter var, bunlardan biri ewan mcgregor un oynayacağı obi wan kenobiydi şükür hayata geçti, şimdi hayden christensenli anakin spinoffu çekmeleri lazım, adam hala hayatta ve tipi hala uygun, neyi bekliyorlar anlamıyorum. Rey gibi, finn gibi star Wars dünyasına aykırı, uyduruk karakterleri bir tarafa bırakıp anakin, ashoka, yoda, obi wan gibi karakterlere yoğunlaşmaları lazım. bu 7-8-9 ergenlere hitap ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.