Şimdi Ara

Uncharted filminin yeni yönetmeni belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation Productions'ın merakla beklenen Uncharted uyarlama filminin uzun süren yönetmen krizi nihayet sona erdi. Deadline tarafından bildirilen habere göre filmin yönetmenlik koltuğunda ünlü isim Travis Knight oturacak. Travis Knight, Sony'nin Uncharted filmi için anlaşma sağladığı üçüncü yönetmen oldu.

    Uncharted uyarlama filmi bildiğiniz gibi epey çalkantılı bir geliştirme sürecinden geçiyor. Sony, filmin yönetmenliği için daha önce Shawn Levy ve Dan Trachtenberg gibi isimlerle anlaşma sağlamıştı. Ancak her iki yönetmen de yaşanan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle Sony'yle yollarını ayırdı. Trachtenberg'in ayrılışından kısa bir süre sonra Sony Pictures şimdi de Bumblebee filminin ünlü yönetmeni Travis Knight ile anlaşma sağlamış durumda.

    Uncharted filminde Nathan Drake karakterini 23 yaşındaki ünlü aktör Tom Holland canlandıracak. Daha önce yapılan açıklamalarda Uncharted filminin Nathan Drake'in gençlik yıllarını anlatacağı ifade edilmişti. Uncharted 3 ve Uncharted 4 oyunlarında bildiğiniz gibi Drake'in gençlik yıllarıyla ilgili bazı bölümler vardı.

    Uncharted uyarlaması 25 Aralık 2020'de sinemaseverlerle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosuyla ilgili Tom Holland dışında henüz resmileşmiş bir şey yok.  







  • Şimdiden yazayım, rezalet bir film olacak.

  • Öve öve bitiremediler oyunu aldım ve yarıda bıraktım o kadar sıkıcı ki. Tamam grafikler filan iyi de hareket alanı o kadar dar ki sürekli arka planı değişen yerlerde aynı şeyleri yaspıyormuş gibi hissediyorum.

  • Direkt dördüncü oyundan başladım ben. Sağlam bir oyun. Ama oyuncu seçimini başarısız buldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.