Şimdi Ara

Microsoft, 2000'li yılların klavyesini geri getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft, retro aksesuarlarını yenilemeyi bir hobi haline getirdi. Şirketin şimdi de Ergonomik Klavye ve Ergonomik Fare'nin modern versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Amiral gemisi Meizu 17'nin yeni bir görseli ortaya çıktı
    Alman WinFuture sitesinin haberine göre yeni aksesuarlar 2 Ekim tarihinde, Microsoft'un yeni Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3'ü tanıtacağı donanım etkinliği sırasında duyurulacak.

     


    Fiyat etiketleri de belli oldu


    Yeni çevre birimlerinin siyah, şeftali ve pastel mavi renklerde sunulacağı söyleniyor. Hatırlayacağınız üzere 2000'li yıllarda piyasaya sürülen modeller sadece beyaz renk seçeneğine sahipti.

     

    Bununla birlikte hem fare hem de klavye PS/2 yerine USB bağlantısı da dahil olmak üzere yeni nesil teknolojilerle birlikte gelecek. Microsoft’un yeni Ergonomik Klavye'yi 59.99 dolar, Fare'yi ise 49.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunması bekleniyor.







  • Bir de kablosuz Trackball Explorer yapsa keşke.

  • İntellimouse'u da tekrar çıkardı ama onu özel yapan sensörü koymadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah olanını hatırlıyorum.
  • Güzel ve sağlam klavyeydi tuş hissiyatıda hoşuma gidiyordu çok uzun süre kullandım

  • Mekanik Klavye rigleri koyun ki çağa ayak uydursun.

  • Şu sararma olayına çözüm bulsalar beyaz güzel aslında. Eskiden PC parçaları beyaz olurdu, yeniyken çok hoş dururdu. Şimdi hepsi siyah.

    Hatta anakartlar eskiden rengarenk olurdu. GB'ın DFI'ın kartları olurdu kasaya takmaya kıyamazdın. İnsanın çerçeveleyip duvara asası gelirdi. Şimdi hepsiağız birliği etmişçesine siyah PCB'li çıkarıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    İntellimouse evde çekmecede yatıyor. Onun yerine Logitech G303 kullanıyorum kral.

  • zaten vardıhttps://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-sculpt-ergonomic-desktop-22036.html..
    Bu fiyata alınırsa tabii. Bana hediye geleni temizlerken bozmuştum aşırı dandik bir yapısı varmış.

  • Muazzez Ersoy'un nostalji albümleri gibi. Telif sorunu yok ya, retro ayağına sal gitsin...
  • hala comfort keyboard 1.0 kullanıyorum bunun gibisi gelmedi...;)

  • Microsoft o kadar geçmişine önem veriyorsa Msn Live Messenger'i getirsin de baksın ortalık nasıl şenleniyor.

  • İyi klavyeydi. İlk kullandığım ergonomik model buydu. Özellikle oyun oynarken klavye ile savaşanlara baya iyi dayanacak kadar sağlam ve tuş hissi iyi bir modeldi.

    Sonra comfort modellerini kullandım ama bunun kadar tat vermedi. En sonuncusunu ufaklığın makinaya taktım hala çalışıyor.

    Ben ise epey uzun süredir Logitech K350 Wave kullanıyorum. Çok memnunum ama ömrü bitiyor sanırsam. Hala arıza vermedi ama artık harfler filan silinmeye başladı.

    Bu iyi gelirse işime yarayabilir.

  • Microsoft'u istediğimiz kadar eleştirelim ancak comfort serisinde klavyeleri piyasanın en iyi klavyeleri.. Tabiki bundan önceside var ancak 2014de çok severek kullandığım yine microsoft klavyem ölünce, yazması kolay ve rahat sorunsuzca uzun saatler ekrana şakır şakır kelimeleri dökebilecegim klavye arayışım sonrası Microsoft Wireless Desktop 3000 V2 ile tanıştım.. İddia ediyorum comfort sınıfında şuan piyasada daha iyisi yok ve bu iddiamin arkasındayım.. Geçen gün benim aptallığımdan kaynaklı buzlu kolayı resmen üstüne boca edip dökünce iç devre şemasında Alt, Alt Gr, ve üst kısayol tuşlarından birine giden devre yolunda oksitlenme oluştu ve Şuan klavye bu yazdıklarım dışında hala sorunsuz çalışıyor ama Alt tuşlarının çalışmaması ne demek onları kaybedince anladım.. Klavyede Alt tuşu komutuyla alakali Hiç bir simgeyi yapamıyorsunuz, email yazacaksiniz "@" yapamıyorsunuz, Pc'i kapatacaksiniz veya yeniden başlat yapacaksınız yapamıyorsunuz mouse ile yapmak zorunda kaliyosunuz, oyun oynayacaksınız Alt tuşları çalışmıyor v.b.v.b.v.b.. 1 haftadır klavye arıyorum deniyorum bakıyorum mağaza dolaşıyorum Yok arkadaş yok ben bu klavyeye denk klavye bulamıyorum.. Etraftaki çoluk çocuğa soruyorum, Salak sürüsü gibi kör edici Rgb'li ışıklı hiç rahat ve sessiz olmayan boktan oyun klavyelerini öneriyolar.. Rahat ve sessiz olsa al kapat ışığını kullan ama Değiller.. Nedir bu arkadaş her zıkkıma RGB döşediler, yakında ağzımiza sokacaklar Rgb'i, neye baksam neyi incelesem RGB.. Her neyse, Logitechlere bakıyorum boş, digerlerine bakıyorum boş.. Tam diyorum ki bu olur multimedia tuşları yok, tam diyorum ki şu olur F tuşları yok yani hep bi bi yerlerden kırmışlar klavyeleri.. Fiyatı biraz uygun olsa gerçekten gidip Yine aynısını alıp döneceğim eve ama ben aldığımda 130 liraydi şimdi 350 400 TL olmuş.. Ve ek olarak yazayım bunun bi üst modeli var Wireless desktop 5000 5050 diye, inanın o bile Wireless Desktop 3000'in yanına yaklaşamaz konfor ve yazım rahatlığında.. Büyük ihtimal aradığım gibi birşey bulamayip yine gidip aynısını alacağım bugün veya yarın..

    Arkadaşlar Lütfen varsa bir tavsiyeniz yazın gerçekten beni anlayan birinin tavsiyesine ihtiyacım var Şuan.. Acilen klavye almam lazım.. Yazımı kolay sessiz yumuşak tuşlu olsun multimedia tuşları ayrı olsun yeter. Bütçe sınırım yok gidip aynısını keyifle yine alırım almasına ancak alacakkende alternatifleri değerlendirmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Ekim 2019; 8:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yolları gümüş mürekkeple onarabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipli jeton

    Yolları gümüş mürekkeple onarabilirsiniz.
    Şuan dışardayim klavye almaya gidiyorum tam dışarı çıktım yorumunuzu gördüm, yol üstünde Gümüş mürekkebi kırtasiyeye sordum bilmiyorlar, nalbura sordum ilk defa duydum dedi, elektrikçiye sordum hiç gelmedi dedi.. Bu gümüş devre kalemini nerden bulabilirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto camcılarında olabilir. Kopan cam rezistanslarını onarıyorlar onunla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gümüş dedim aslı iletken murekkep.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipli jeton

    Oto camcılarında olabilir. Kopan cam rezistanslarını onarıyorlar onunla.
    Eve şimdi geldim ve Yemin ediyorum koskoca topkapi vatan şubesinde Microsoft Wireless 3000 V2.0'a eş klavye yok.. TÜM klavyeleri, reyondaki TÜM klavyelerle yazim rahatliği testi yazilar yazdim rahatliğina tuş hissiyatlarina baktim ve yukarida yazdiğim gibi mekanik klavye saçmaliğindan geçilmiyor.. En adisinden en pahalisina kadar resmen çocuk kandirma şöleni gibi mekanik görünümlü yüksek mekanik tuşlu her zıkkımi işikli mişikli yapmişlar göz boyuyorlar.. Kesinlikle konfor isteyene yönelik klavye kalmamiş hiç bi yerde..

    Yanliz şöyle bişiy öğrendim, Orda konuştuğum reyon görevlisi 2 Hafta önce Microsoft'un Tüm klavyelerini Toplattirdiğini çünkü Yeni seri yeni ürünler göndereceğini söyledi ama ne zaman gelirmiş belli değilmiş.. Microsoft dünya genelince çoğu klavyesini yeniliyormuş, Yepyeni klavyeler üretmiş ve onlari dağitima ne zaman çikarirmiş belli değilmiş..

    Eve gelirken her yer kapaliydi bi de oto camci hiç görmedim o yüzden soramadim ama Malesef yarin Oto camcilara gidip sorucam ve umarim klavyemi onunla onaririm yeni klavyeler çikana kadar.. Fikriniz ve yardiminiz için çok çok Teşekkürler.. Yarin ilk işim klavyemi kurtarma operasyonuna girişmek..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.