Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice'a FPS Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    From Software'in bu yıl PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürdüğün yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'a ilginç bir mod daha geldi. Geçtiğimiz ay Sekiro: Shadows Die Twice'a gelen bir başka ilginç ve eğlenceli mod olan, GTA San Andreas'tan tanıdığımız CJ ve Big Smoke modunu sizlere bildirmiştik. Eğer görmediyseniz CJ ve Big Smoke moduna buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 
     
    Şimdi ise yine keyifli denebilecek ancak oyunu daha da zorlaştıran bir mod ile karşınızdayız. Oyunun zaten zorluğu yetmiyormuş gibi, Zullie the Witch adlı bir modcu oyuna FPS modu getirmiş ve oyun iyice zorlaşmış.
     
    Bahsi geçen modu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca Sekiro'nun FPS modunu önce izlemek isterseniz aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • çok aptalca bir oyun, amaçsız,konu yok, zor oyun iyi oyundur kafasında, oyunu zor yapmak çok kolaydır sekirodaki gibi verirsin adama tek atma özelliği, hpsinide 1000000000 yaparsın al sana zor oyun, gerçekçi fizik etkilerinden uzak, sadece kendi kuralları içinde adam öldürebileceğiniz, dayatmacı kalitesi düşük dark soul motoruna skin geçirilmiş başka bir oyun, aynı nioh gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 28 Eylül 2019; 17:52:59 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gokuba kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:31 >
  • hahahaaaahaha

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuna fps modu bile geldi; ama deli gibi pahalı. Her platformda böyle üstelik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • From software yapımları böyledir fazla kişiye hitap etmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

    .
    Demon's Souls'tan bu yana, firmanın tüm oyunlarını bitirdim ve birden fazla ama şahsi olarak tek sevmediğim ve alışamadığım husus; contra, riposte olayıdır. Nitekim, hiç kullanmadan oynarım ve Sekiro oyununu da full contra odaklı bir oyun olduğu için sevemedim ve başka sebeplerden dolayı da fazla oynamadan bıraktım. Bahsettiğiniz konuda ise, her oyunun kendince farklı zorluk anlayışı var ve From Software firmasının oyunlarının seveni çok olduğu gibi, sevmeyeni de çok. Tek sebebi ise Boss'ların zorluğudur, başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna zor denmiş ama oyunda çözmeniz gereken bir combat sistemi var oynamaya zekanız yetmiyorsa ve konuyu anlayacak ingilizceniz yoksa oyuna sallamayın yallah fortnite'a. Oyun son yıllarda çıkmış en iyi oyunlardan biri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam haklı oyun çöp, dark souls’da ayrı bir hava vardı bunda yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OldGamers86

    Oyuna fps modu bile geldi; ama deli gibi pahalı. Her platformda böyle üstelik.


    Çözüm basit hocam. Almayacaksın.. Şahsen ben 8 aydır RE:2 Remake'i bekliyordum. Geçen ay %30 mu ne indirim geldi bi baktım fiyata 260TL :) Vazgeçtim. Artık alma gibi bir niyetim de kalmadı. Cehennemin dibi.. Oyun sonuçta. Diğerleri çıktıktan 2-3 ay sonra adam gibi indirim yer bunlar bizimle alay ederse, ben değer verip oyununu almam açıkçası.
  • Berbat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.