Şimdi Ara

cash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • level dergisinin verdiği cashler pustan nerden yüklencek anlatabilir misiniz.
    cash i tıklıom ksn yi tıklıom 500 cash i seçiorum iki tane ksn kodu bide pass ı istiyor ikisinidemi doldurcam

• ewt orda esn code we sifreyi yaz tamamdir
  • 1. ve 2. ayrı kod formatı sen 2. yi doldurcaksın
  • ya nasıl oluyo anlamadım saçma değil mi herkezde para falan olcak bidaki dergide çıkar mı acaba ?

pra biriktiriyom

3 tane dergi alırsam walkiriy set
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crete1941

1. ve 2. ayrı kod formatı sen 2. yi doldurcaksın

teşekkür ederim deneyeceğim ama pus kapandı şimid bende :S
  • bi dakka dergi kaç para :D
  • detaylı olarak anlatayım diğer arkadaşlara da yardımcı olurum bu sayede

ilk önce oyunda iken sol alttaki P tuşuna basacağız buradan power-up store a girecek.Sağ üst köşede RECHARGE KNİGHT CASH diye yazıya tıklayacağız

recharge by KESN seçeceğiz yani 3. seçenek

sonra önümüze 2 adet doldurma formatı geliyor.Birincisinde kutucuk kutucuk ayırmış,İkincisinde yani allta olanda ise aralardaki tire (-) çizgisini koyarak sayıları kendimiz girmemiz isteniyor.İkincisini kullanın yani kodları kendiniz aralara level dergisinde gördüğünüz gibi tire (-) koyarak giriniz.Örnek olarak;

ABBBAABB-1111-627D-AAAB-6BB5B55BBB55

sonra da şifreyi en alttaki kutucuklara kçük harflerle yazın

abbb-abbb şeklinde

confirm yapın.500 cashiniz alınmıştır.Bi de isterseniz çoğu kişi valkrye helmet alacağı için onun nasıl alındığını yazayım.

500 cash aldıktan sonra menüleri dolaşın.Valkrye helmet göreceksiniz ona tıklayın ve chech-out yapın.Satın almayı gerçekleştirdiniz.Şimdi oyun içine dönün power-up storeyi kapatın.Moradona gidin.PEDDLER HERMES e gidin(anvilin solunda kalıyo)Sonra sağ tıklayın CORPSE ITEM seçin.Sonra VALKRYE HELMET seçin.Sonra size ne basacagınızı soruyor hp mi defans mı % 2 exp diye.Onlardan birini seçin ve kullanmaya başlayın
    NOT:VALKRYE setlerin kullanım periyodu 6 aydır ve merchanta koyulmaz trade yapılamaz ve satılamaz.
    NOT:Bu arada LEVEL dergisi 6.5 ytldir
    NOT:500 CASH SADECE 3 MAYIS -3 HAZİRAN İÇİN GEÇERLİDİR.YANİ ÇOK ÇOK DERGİ ALIP STOK YAPAYIM İSTEDİĞİM ZAMAN YÜKLERİM DİYE DÜŞÜNMEYİN,3 MAYIS-3 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_elo -- 3 Mayıs 2007; 21:40:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOW Retail Gold satışı 2M
    2 ay önce açıldı
    Jangan Fortrest War Para Alımı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben antalyada güllük şarampol yakınlarında satan bulamadım çok aradım :D
  • ben 100 yılda oturuyom ama aramadım:)
    quote:

Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn

ben antalyada güllük şarampol yakınlarında satan bulamadım çok aradım :D
  • 2 tane alıcam bakalım.valkyre pauldronum vardı helmet alıcam.kalanı da sc.
  • ya dc oldum tam sizin bilgilerinzden yararlanırken ya
    çok saolun bidahakine.
  • Para Biriktircem Birazda Fazladan Biriktircem OtoBüs Parası Dolaşır Dolaşır Buluruz Artık Dergileri Aldıkdan Sonra Bayide Mahsur Kalmayız İnş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn

Para Biriktircem Birazda Fazladan Biriktircem OtoBüs Parası Dolaşır Dolaşır Buluruz Artık Dergileri Aldıkdan Sonra Bayide Mahsur Kalmayız İnş.

• 4500 kc çekmek daha ucuza geliyo tabi kradi kartı ve toplu almak dezavantajı. 4500kc 55ytl dergi ile 500kc 6.5 ytl
  • benim pus açılmıo yaw
  • Açılan konulardan devam edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.